Din forbindelse til et af verdens stærkeste digitale samfund

Bliv en del af en ny digital virkelighed >

Vi kan ikke garantere, at du kender os. Men vi kan garantere, at du ikke kan undvære os.

I over 20 år har GlobalConnect bundet Norden sammen med digital infrastruktur, så vi i dag er et af verdens stærkeste digitale samfund. Mere end halvdelen af al datatrafik i Danmark går via vores netværk, og vi kan som de eneste levere et sammenhængende IT-setup – fra fiber i jorden til data i skyen. Det kalder vi end-to-end connectivity.

Velkommen til en ny digital virkelighed

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så du slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til cloud i én samlet løsning. Skræddersyet til at styrke din forretning og skabe vækst.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen >

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

Alt for mange IT-løsninger er et kludetæppe af forskellige systemer og leverandører. Det øger risikoen for fejl og fatale huller i sikkerheden.

Hos GlobalConnect får I ét sammenhængende dataflow og økosystem. Fra jord til sky. Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar. Fra rådgivning og implementering til drift. Fra ende til anden.

I virksomheden. På tværs af locations. Og ud i hele verden.

Læs mere om vores sammenhængende IT-økosystem

Fremtidens netværk er en del af virksomhedens strategi

Webinar: Fremtidens netværk

IT er ikke længere noget, der ’bare’ skal fungere. Det er en essentiel del af virksomhedens strategi.

Men hvordan leverer man som it-afdeling en fleksibel, brugervenlig og fremtidssikret IT-infrastruktur, som understøtter forretningsstrategien – uden at gå på kompromis med effektivitet og sikkerhed?

Se vores webinar om fremtidens netværk og hør hvorfor IT-processerne også bør være en del af bestyrelsesarbejdet i jeres organisation.

Se webinaret gratis her
93.600

km fiber

30.000

m2 datacentre

28.000

kunder