Din forbindelse til...

Få Nordens stærkeste netværk >

Få hurtigt og sikkert netværk med GlobalConnect

I over 20 år har GlobalConnect bundet Norden sammen med digital infrastruktur, så vi i dag er et af verdens stærkeste digitale samfund. Mere end halvdelen af al datatrafik i Danmark går via vores netværk, og vi kan som de eneste levere et sammenhængende IT-setup – fra fiber i jorden til data i skyen.

Optimer din IT-infrastruktur ved at kombinere de bedste elementer og de største fordele ved forskellige netværksløsninger.

Velkommen til en ny digital virkelighed

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så du slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til sky i én samlet løsning. Skræddersyet til at styrke din forretning og skabe vækst.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen >

Vi tager det fulde ansvar. I får den fulde pakke.

Alt for mange IT-løsninger er et kludetæppe af forskellige systemer og leverandører. Det øger risikoen for fejl og fatale huller i sikkerheden.

Hos GlobalConnect får I ét sammenhængende dataflow og økosystem. Fra jord til sky. Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar. Fra rådgivning og implementering til drift. Fra ende til anden.

I virksomheden. På tværs af locations. Og ud i hele verden.

Læs mere om vores sammenhængende IT-økosystem

Cloud-løsninger der passer til jeres behov

Gennem GlobalConnects egne datacentre kan I få adgang til tilpassede og optimerede cloud-løsninger, hvor der er taget højde for jeres behov for sikkerhed og adgang.

Vi rådgiver jer om, hvilke dele af jeres nuværende it-setup, der nemt kan placeres i Public Cloud – og om hvilke elementer af jeres setup, som muligvis ikke egner sig.

Derudover sørger vi selvfølgelig for at integrere alle de nye services og løsninger i skyen med dem, I allerede har.​

Læs mere om cloud services
100.000

km fiber

33.000

m2 datacentre

30.000

kunder