Prioritér jeres digitale selvforsvar

DDoS er en forkortelse for Distributed Denial of Service og er en af de hyppigste hackerangreb, der anvendes mod danske virksomheder. Konsekvenserne af denne type angreb kan desværre være alvorlige, da hackere bombarderer jeres website/webshop med indgående trafik, som lægger systemet ned, så kunder og samarbejdspartnere ikke kan få adgang.

GlobalConnect DDoS Protection (Anti-DDoS) er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod en række DDoS-angreb, fordi vi kan filtrere uønsket og fjendtlig trafik fra, så den ikke overbelaster og ødelægger jeres forbindelse til omverdenen.
Med vores DDoS Protection-løsning kan I køre jeres forretning, som I plejer og i tryg forvisning om, at vi står for sikkerheden.

Bemærk: En firewall beskytter jer ikke mod DDoS-angreb.

7,9 millioner

DDoS-angreb på verdensplan i 2018

15,4 millioner

Forventet antal DDoS-angreb på verdensplan i 2023

Hvad er DDoS - og hvordan kan det skade jer?

Ved et DDoS-angreb sender hackere trafik til et website, som så overbelaster forbindelserne eller lægger systemerne ned og lammer serverne.

Hvert sekunds nedetid kan potentielt få alvorlige konsekvenser: Mistet salg og omsætning i en ukendt periode, utilfredse og frustrerede kunder eller forretningspartnere og uoprettelig skade på jeres omdømme.

Sådan virker vores DDoS-beskyttelse

1. Dataflow via internettet. Almindelig trafik eller skadelig/unormal trafik, som har til hensigt overbelaste modtagerens netværk.

2. Filtreringspunkter, som analyserer trafikken fra forskellige internetudbydere (Internet Service Providers) og sorterer mistænkelig trafik fra.

3. Ekstra filtreringspunkt med særlig fokus på DDoS-angreb, som stoppes her, inden de gør skade ved at overbelaste hele netværket eller enkelte applikationer.

4. Firewall (ikke en del af anti-DDoS). Beskytter mod virus og andre former for skadeligt software.

Antallet af hackerangreb er stigende

DDoS-angreb er en af de mest alvorlige og hyppigste trusler mod virksomheder, og der bliver desværre flere og flere af dem.

Angriberne er både enkeltpersoner, organisationer og hele nationer. Motivation kan være “hackersport”, konkurrenter der vil skade jer, eller et ønske om at skabe politisk uro og økonomisk ustabilitet. Afpresning og yderligere angreb følger ofte efter det første angreb.

Amerikanske Cisco Systems har beregnet det samlede antal DDoS-angreb på verdensplan i 2018 til 7,9 millioner. I løbet af 2020 rundede antallet 10 millioner, og det anslås, at der vil være over 15 millioner angreb i 2023.

Vi rådgiver jer om den rigtige løsning

Det kræver en solid it-infrastruktur, specialistviden og særligt udstyr, som altid er opdateret, hvis I selv skal forebygge DDoS-hackerangreb mod jeres forretningskritiske, digitale kanaler.

Kontakt GlobalConnect, så finder vi frem til, hvordan I bedst undgår problemer og nedbrud, hvis DDoS-angriberne går efter lige præcis jer.


Vælg en omkostningseffektiv og sikker løsning

GlobalConnect DDoS Protection er en effektiv og billig løsning, som monitorerer indgående digital trafik og sikrer jeres virksomhed mod skadelig trafik. Så kan I roligt fortsætte med at have fokus på jeres kunder, partnere og kerneforretning.


Vælg mellem tre forskellige abonnement-løsninger

Vælg mellem Anti-DDoS Basic, Anti-DDoS Business, og Anti-DDoS Advanced. I alle tre abonnementer er der mulighed for at tilkøbe funktioner, som gør jeres individuelle løsninger endnu stærkere.

Hent produktark om DDoS-beskyttelse

Er jeres forretning afhængig af tilgængelighed via internettet? Så er det afgørende at tænke på beskyttelse mod DDoS-angreb. Hent brochuren og se hvordan I kan beskytte forretningen med en enkel og billig løsning.

Download

Skal vi beskytte jeres forretning?

Få den rette sikkerhed til jeres hjemmeside og bliv bedre beskyttet mod hackerangreb. Vi har en løsning, der kan tilpasses jeres forretning: Udfyld formularen eller ring til os på +45 38 40 16 00

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.