Er din virksomhed sikret mod DDoS-angreb?

Bliv sikret >

Sådan får du effektiv DDoS-beskyttelse

DDoS er en forkortelse for Distributed Denial of Service. DDoS-angreb er en af de hyppigste trusler mod virksomheder, og konsekvenserne er desværre store. Angrebene bombarderer jeres website/webshop med indgående trafik, som lægger systemet ned, så kunder og samarbejdspartner ikke kan få adgang.

GlobalConnect DDoS Protection er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod en række DDoS-angreb, fordi vi kan filtrere uønsket trafik fra. Så kan I roligt fortsætte med at have fokus på kunder og forretning.

7,9

DDoS-angreb på verdensplan i 2018

15,4

Estimerede antal DDoS-angreb på verdensplan i 2023

Hvad er DDoS? Og hvorfor er det vigtigt?

DDoS er en forkortelse for Distributed Denial of Service. DDoS-angreb kan skade forretningen alvorligt, især hvis jeres salg og kundekontakt er afhængige af, at jeres website/webshop altid er tilgængelig. Ved et DDoS-angreb sender hackere trafik til et website, som så overbelaster forbindelserne eller lægger systemerne ned og lammer serverne.
Hvert sekunds nedetid kan potentielt få alvorlige konsekvenser: Mistet salg og omsætning, utilfredse eller frustrerede kunder og endda skade på jeres omdømme.

Flere og flere angreb

DDoS-angreb er en af de alvorligste og hyppigste trusler mod virksomheder, og der bliver desværre flere og flere af dem. Angriberne er både enkeltpersoner, organisationer og hele nationer. Motivation kan være “hackersport”, konkurrenter der vil skade jer, eller et ønske om at skabe politisk uro og økonomisk ustabilitet. Afpresning og yderligere angreb følger ofte efter det første angreb.

Cisco har beregnet det samlede antal DDoS-angreb på verdensplan i 2018 til 7,9 millioner og regner med at der vil være 15,4 millioner angreb i 2023. Altså næsten en fordobling.

Forebyggelse er kompleks

Det kræver en solid it-infrastruktur, specialistviden og særligt udstyr, som altid er opdateret, hvis I selv skal forebygge DDoS-angreb mod jeres forretningskritiske digitale kanaler. I kan selvfølgelig også bare håbe på, at DDoS-hackerne ikke går efter lige præcis jer – men håb er, som bekendt, ikke en strategi.


Vælg en omkostningseffektiv og sikker løsning

GlobalConnect DDoS Protection er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod DDoS-angreb. Så kan I roligt fortsætte med at have fokus på kunder og kerneforretning.

Hent produktark om DDoS-beskyttelse

Er jeres forretning afhængig af tilgængelighed via internettet? Så er det afgørende at tænke på beskyttelse mod DDoS-angreb. Hent brochuren og se hvordan I kan beskytte forretningen med en enkel og billig løsning.

Download