Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Vi bringer netværket til hele Danmarks hjemmebane

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi skaber Danmarks bedste digitale stadionoplevelse

Danmarks nationalstadion byder nu velkommen til en endnu større oplevelse, hvor det er blevet nemmere for Parkens gæster at dele oplevelsen med andre.

GlobalConnect har i samarbejde med 3 skabt en unik og tilpasset stadion-løsning. Med det nye SmartConnect-løsning vil Parken tage et stort skridt ind i den digitale verden med en kapacitet stor til at give publikum den forventet digitale oplevelse anno 2023 med mulighed for en hurtig upload af billeder og film til Instagram, Facebook eller andre.

Se videoen og få en smagsprøve på det digitale Parken

55.000

gæster kan være online, streame, oddse etc. på Parkens netværk

> 200mb

netværkshastighed pr. bruger i Parken

Netværkskapacitet der løfter kundeoplevelsen

Med Parkens 38.000 pladser til fodboldkampe og 50.000 pladser til koncertoplevelser, skal netværket selvsagt kunne bære en stor brugerskare på én gang.

Det er både i Parkens og i brugernes interesse at kunne dele sine oplevelser med omverdenen, og det bliver derfor endnu vigtigere med et netværk, der kan leve op til brugernes forventninger.

GlobalConnects løsning, SmartConnect, er derfor baseret på redundant netværk, hvor stabilitet er et nøgleord:

“En god netværksløsning skal jo helst ikke bemærkes – forstået på den måde, at det skal fungere fuldstændig gnidningsfrit og effektivt.”

GlobalConnect Danmark.

Digital investering i live oplevelser

En størrelse og kompleksitet som Parken og alle de forventninger, danskerne har til deres nationalarena, sætter nogle helt særlige krav til netværket.

Det skal kunne håndtere de mange tusinde devices, der er aktive på samme tid under store arrangementer, og det skal altid være stabilt, fuldt opdateret og sikkert.

Det er en nøgleinvestering i forhold til hvordan vi ser at oplevelsen skal være i Parken fremadrettet. Nu kan tre gange så mange mennesker være på på samme tid med en 10 gange så hurtig hastighed

Jacob Lauesen, Direktør for Parken

Fremtidssikring af Parken

Som både Danmarks nationalstadion og største koncertarena, skal Parken kunne omfavne en brugerskare, der fortsat bliver mere digitale.

Samtidig smelter det digitale i højere grad sammen med fysiske oplevelser. Store live-arrangementer vil derfor i fremtiden også blive bedømt ud fra den digitale oplevelse.

Om fremtidssikringen af Parkens netværk siger GlobalConnect:

“Måden vi har bygget løsningen til Parken på, giver en fleksibilitet for fremtiden. Det vil sige, at næsten uanset hvilket digitalt behov, der måtte være – altså hvor stor en kapacitet der er behov for – så kan vi dække det.”

Den tekniske løsning

  • Det nye netværk er designet og opbygget og vil kunne håndtere op til 64.000 enheder på én gang. Det svarer til, at Parken nu kan levere netværk til alle gæsterne, hvad end det er 38.000 fodboldfans eller 50.000 koncertgæster.
  • Netværket er opbygget af to centrale hoved-switche med en kapacitet på 720 MBps. Med denne netværkskapacitet har Parken nu Europas kraftigste stadionnetværk og med en helt unik wifi-løsning, der endnu ikke er set andre steder i Europa.
  • På alle de øvre tribuner er der installeret helt unikke wifi-antenner, som består af to automatisk styrede antenner med en kapacitet på 2 x 2,5 GHz og med en rækkevidde på op til 60 meter.
    Det giver en forventet hastighed for Parkens gæster på mere end 200 MB pr. gæst.
  • Internetkapaciteten i Parken er dermed opgraderet fra tidligere at have været 3 GB til nu at have op til 100 GB-forbindelse.

Kontakt os og hør mere om SmartConnect

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.