Fakta om GlobalConnect

Bliv en del af markedets stærkeste, sikreste og hurtigste netværk

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Vores mission er enkel: Vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser.

Vores 84.500 kilometer fibernetværk og 30.000 m2 sikre datacentre er udgangspunktet for det næste skridt på vores kunders digitale rejse. Derudover får kunderne adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.

I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen genererer vi en omsætning på mere end 500 millioner € ved at levere løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.

30.000

m2 datacentre

93.600

kilometer fiber

28.000

kunder

Tættere på din forretning

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder – store som små – med at sige ”ja” til digitalisering og drage fordel af de nye digitale muligheder.

Det kræver, at vi er tæt på din hverdag, og derfor har vi lokale afdelinger i alle de lande, vi opererer i. Vores hovedkvarterer ligger i Danmark, Norge og Sverige. På den måde kan vi følge din branche, dine udfordringer og din virksomhed tæt.

Vores styrke – din fordel

I maj 2018 blev GlobalConnect opkøbt af EQT Infrastructure, hvilket gør os i stand til løbende at investere i ny infrastruktur, automatisering og sikkerhedsløsninger.

I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, der sammen omsætter for ca. EUR 500 mio. gennem vores arbejde med alle typer og størrelser af virksomheder.

Vores udgangspunkt er unikt i branchen:

Vi er ikke optaget af at levere få, ekstra services. Vi vil tilbyde den fulde løsning, så vi sikrer, at din virksomhed kan udnytte alle de digitale fordele.

Vi vil ikke nøjes med at løfte IT-byrden i et samarbejde. Vi vil give handlekraft tilbage til dig gennem et tæt partnerskab, der gør det nemmere at skabe digitalt forankret udvikling. For dig selv. Og dine kunder.

Kort sagt: Lad os være din digitale vej til hurtigere internet, digital vækst og nye platforme.