Din direkte vej til digital succes

Kontakt os

Bliv en del af markedets stærkeste, sikreste og hurtigste netværk.

GlobalConnect er et førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa. Koncernen leverer helhedsløsninger fra jord til sky baseret på egen infrastruktur, der består af 84.500 km fibernetværk og 27.000 kvadratmeter datacenter i Danmark, Sverige, Norge og det nordlige Tyskland. GlobalConnect har 28.000 erhvervskunder og leverer også højhastigheds fibernetværk til 302.000 privatkunder i Sverige og Norge.

GlobalConnect har omkring 1.600 medarbejdere og en samlet omsætning på mere end EUR 550 millioner i 2019.

27.000

m2 datacentre

84.500

kilometer fiber

28.000

kunder

Tættere på din forretning

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder – store som små – med at sige ”ja” til digitalisering og drage fordel af de nye digitale muligheder.

Det kræver, at vi er tæt på din hverdag, og derfor har vi lokale afdelinger i alle de lande, vi opererer i. Vores hovedkvarterer ligger i Danmark, Norge og Sverige. På den måde kan vi følge din branche, dine udfordringer og din virksomhed tæt.

Vores styrke – din fordel

I maj 2018 blev GlobalConnect opkøbt af EQT Infrastructure, hvilket gør os i stand til løbende at investere i ny infrastruktur, automatisering og sikkerhedsløsninger.

I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, der sammen omsætter for ca. EUR 500 mio. gennem vores arbejde med alle typer og størrelser af virksomheder.

Vores udgangspunkt er unikt i branchen:

Vi er ikke optaget af at levere få, ekstra services. Vi vil tilbyde den fulde løsning, så vi sikrer, at din virksomhed kan udnytte alle de digitale fordele.

Vi vil ikke nøjes med at løfte IT-byrden i et samarbejde. Vi vil give handlekraft tilbage til dig gennem et tæt partnerskab, der gør det nemmere at skabe digitalt forankret udvikling. For dig selv. Og dine kunder.

Kort sagt: Lad os være din digitale vej til hurtigere internet, digital vækst og nye platforme.