Datacenter colocation med høj sikkerhed

Vælg et rack, en hal, fuld outsourcing eller cloud hosting

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Datacentre i Danmark og hele Norden

GlobalConnect er Danmarks største leverandør af datacentre med 34.500 m2 datacenter fordelt på 15 topsikrede lokationer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Med AI-styret nedkølingssystem i vores datacentre, minimerer vi energiforbruget ved at køle lokalt og effektivt. Med ISO27001-certificering for alle vores danske, svenske og tyske datacentre giver vi jeres data både et sikkert og bæredygtigt hjem.

Direkte forbindelser fra datacenter til ledende cloud-udbydere

Vi kan levere direkte express route forbindelser fra vores datacentre til for eksempel Microsoft Azure og Amazon Web Services, så dine applikationer kører optimalt i hverdagen.

Forbindelsen løber fra dit private netværk, via globale trafikpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt, på vores lukkede fibernetværk. I får dermed højeste netværkssikkerhed fordi fibernettet ligger udenfor internettet og det kun er jer, der bruger forbindelsen.

Vi tilbyder også Private Cloud fra GlobalConnects eget cloud-miljø, hvis I har behov for servere placeret indenfor EU.

Grøn energi = klimavenlig dataopbevaring

Energirigtig nedkøling
Vi er allerede godt i gang med en grøn omstilling, der reducerer CO2-aftrykket af vores datacentre. Vi bruger 100% grøn energi fra vandenergi i alle vores datacentre i Danmark, Norge og Sverige, og vind- og vandenergi i Tyskland.

Derudover har vi implementeret submerged cooling, hvor køling via ventilation overflødiggøres og energiforbruget dermed nedsættes markant.

Elektronisk udstyr
Vi har fokus på udelukkende at anvende energirigtigt og certificeret udstyr til alle netværksinstallationer. Derudover indgår vi i et samarbejde med eksperter i forsvarlig håndtering af gammelt udstyr, så dele bliver genanvendt på miljørigtig vis.

Højt service-niveau - i nærheden af jer

Med datacentre i bl.a. Storkøbenhavn, Århus-området og i nærheden af flere af Danmarks store byer, kan vi tilbyde jer en service helt tæt på jeres forretning.

I forlængelse af datacenterplads kan vi også hjælpe jer med at opsætte forskellige backup-sercives afhængigt af jeres behov, rådgive om Disaster Recovery samt koble jer på vores private, krypterede fibernet for en sikrere dataudveksling mellem jeres lokation og server.

Certificeringer og erklæringer

GlobalConnets ISAE 3402 type 2-erklæring er revideret og erklæret af autoriseret revisionsvirksomhed.
GlobalConnect er datacenterleverandør med ISO27001-certificat.

Vi arbejder desuden ud fra standarden ISO 9001. Samtidig har vi klare beredskabsplaner og arbejder løbende med Crisis Management for altid at være på forkant. Det er din garant for optimal datasikkerhed, og vores løfte om, at dine data altid er i gode hænder.

Vi har i forlængelse af vores grønne mission også tilsluttet os UNs Global Compact program, hvor vi forpligter os til at opfylde bl.a. FNs globale mål for klima og Science Based Targets.

Vi tilbyder sikre og miljøvenlige forbindelser

Vil du høre mere om fordelene ved vores sikkerheds-setup? Vi sidder klar til at rådgive jer.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.