Colocation i datacenter

Kontakt os

Det sikreste hjem – til dine vigtigste data

Jeres data er forretningskritiske og fortjener størst mulig opmærksomhed. Bare ikke fra dig. Brug tiden, energien og pengene på jeres kerneforretning – og lad os tage ansvaret for data og teknik. Som Danmarks største datacenterleverandør har vi 15 års erfaring, 18.000 m2 datacenter – fordelt på 15 topsikrede lokationer i Danmark, Norge og Tyskland. Hos GlobalConnect er jeres data derfor i de bedst mulige hænder – 24 timer i døgnet.

Et halvt rack, et privat serverrum eller en hel datahal?

Hvordan er jeres behov for opbevaring af data i morgen? Eller om 5 år? Du behøver ikke kende svaret nu for at få en optimal løsning hos os. Hvis dit data- og serverudstyr er placeret hos os, kan din løsning skaleres op og ned. Og dine data – uanset mængde – er topsikret gennem testede IT-sikkerhedsplaner, hvis uheldet er ude.

Kort sagt: Fleksibiliteten og valget er dit. Ansvaret er vores.

Første danske datacenterleverandør med A - rating

GlobalConnect har som den første datacenterudbyder i Danmark opnået ”Energy Efficiency Certificate” med A-rating i energieffektivitet. En omfattende optimering af virksomhedens infrastruktur har resulteret i store miljømæssige og økonomiske besparelser, og GlobalConnect vil fortsætte investeringen i at gøre kundernes og egne systemer endnu mere energieffektive i fremtiden.

Læs mere

ISAE erklæringer

GlobalConnets ISAE 3000 GDPR-erklæring er revideret og erklæret af revisionsvirksomheden BDO.
GlobalConnets ISAE 3402 type 2-erklæring er revideret og erklæret af revisionsvirksomheden BDO.

 

BDO ISAE erklæring

Datacenterløsninger

 • Driftssikkerhed er din sikkerhed

  Mistede data er enhver virksomheds værste mareridt. Man mister ikke kun data. Men også omsætning og omdømme. Driftsikkerhed er altafgørende i vores arbejde med din data. Strømudfald, force majeure-hændelser og IT-kriminelle er noget, vi har 100 % styr på – så du kan føle dig helt tryg.

  Med GlobalConnects datacentre kan du huse din IT-løsning et sted, der lever op til alle dine sikkerhedsmæssige krav. Det giver en sikrere hverdag og ro i maven i forhold til virksomhedens vigtigste aktiver.

  Alle vores datacentre er udstyret med:

  • Redundant dieselgenerator, som slår til i tilfælde af strømafbrydelse
  • Brandsikring (aspirationsanlæg og Inergen/Argonite)
  • Redundant køleanlæg
  • UPS’er, som sikrer stabilitet i strømmen
  • Faciliteterne overvåges af en lang række tekniske alarmer og censorer
  • Adgangskontrol (eksempelvis personlige adgangskort, fingerscannere, koder)
  • Videoovervågning

  Vi ved, det kræver tillid at placere dine data uden for virksomheden. Derfor arbejder vi med at opnå den bedst mulige sikkerhed i alle vores datacentre.

  Vi arbejder ud fra standarderne ISAE 3432 og ISO 27001, ISO 9001 og ISO 22301. Samtidig har vi klare beredskabsplaner og arbejder løbende med Crisis Management for altid at være på forkant. Det er din garant for optimal datasikkerhed, og vores løfte om, at dine data altid er i gode hænder.

 • Direkte forbindelser til ledende cloud-udbydere

  Vi kan levere direkte forbindelser fra vores datacentre til for eksempel Microsoft Azure og Amazon Web Services, så dine applikationer kører optimalt i hverdagen. Forbindelsen løber fra dit private netværk via globale trafikpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt – og fordi det sker uden om internettet, er ydelse og sikkerhed i absolut top.

 • GlobalConnect - et miljøbevidst valg

  Datacentre bruger rigtig meget energi, og derfor arbejder vi systematisk med at nedsætte CO2-påvirkningen fra vores datacentre.

  Vi arbejder blandt andet med ’grøn køling’ i vores datacentre gennem frikølingsanlæg, hvor vi i vinterhalvåret udnytter udeluften til at nedkøle centrene – og herigennem opnår driftsbesparelser og mindre energiforbrug.

  Det er sund fornuft. Både for miljøet og dit budget.