Sikker og miljørigtig opbevaring i vores datacenter

Vælg en dataopbevaring med A+ energicertificering

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Et miljørigtigt og sikkert hjem til jeres forretningskritiske data

Mange data er forretningskritiske og fortjener størst mulig opmærksomhed. Bare ikke altid fra virksomheden selv. Brug tid og tanker på jeres kerneforretning – og lad os tage ansvaret for sikker opbevaring af data.

GlobalConnect er Danmarks største datacenterleverandør med 34.500 m2 datacenter – fordelt på 15 topsikrede lokationer i Danmark, Norge og Tyskland. Vi har, som den første datacenterudbyder i Danmark ”Energy Efficiency Certificate” med A+ rating i energieffektivitet.

Fleksibiliteten er jeres. Ansvaret er vores.

Det er aldrig til at vide, hvor meget dataopbevaring, der bliver brug for, efterhånden som forretningen udvikler sig og nye digitale platforme kommer i brug.

Derfor er der stor fleksibilitet indbygget i vores datacentre. I kan få et halvt rack, et privat serverrum eller en hel datahal i vores topsikre, energioptimerede centre. Jeres løsning kan selvfølgelig skaleres op og ned efter behov.

Første danske datacenter-leverandør med A+ rating

Det gennemsnitlige danske datacenter har energi-rating C, men det kan både I og vi heldigvis gøre meget bedre. GlobalConnect har som den første datacenterudbyder i Danmark opnået ”Energy Efficiency Certificate” med A+ rating i energieffektivitet. Se A+ certifikat.

Alene i 2020 har GlobalConnect reduceret CO2-udledningen med 453 ton i vores to største datacentre i Danmark. Det svarer til den mængde CO2, som 33.907 træer ville kunne absorbere.

Vi arbejder fortsat på at øge bæredygtigheden

Hos GlobalConnect er vi allerede godt i gang med en grøn omstilling, der reducerer CO2-aftrykket af vores datacentre. Det primære fokus er at opgradere centrenes kølefunktioner, som er den mest energikrævende del af driften.

For GlobalConnect er bæredygtighed en rejse, hvor vi konstant bestræber os på at gøre det endnu bedre på alle områder. Vi har fx også fokus på udelukkende at anvende energirigtigt og certificeret udstyr til alle netværksinstallationer.

Vi har i forlængelse af vores grønne mission også tilsluttet os UNs Global Compact program, hvor vi forpligter os til at opfylde bl.a. FNs globale mål for klima.

ISAE erklæringer

GlobalConnets ISAE 3000 GDPR-erklæring er revideret og erklæret af revisionsvirksomheden BDO.
GlobalConnets ISAE 3402 type 2-erklæring er revideret og erklæret af revisionsvirksomheden BDO.

 

BDO ISAE erklæring

Vil du vide mere om energicertificeringen?

Download eOptimos rapport om, hvordan GlobalConnect har arbejdet med energioptimering.

Download >

Datacenterløsninger

Mistede data er enhver virksomheds værste mareridt. Man mister ikke kun data. Men også omsætning og omdømme. Driftsikkerhed er altafgørende i vores arbejde med din data. Strømudfald, force majeure-hændelser og IT-kriminelle er noget, vi har 100 % styr på – så du kan føle dig helt tryg.

Med GlobalConnects datacentre kan du huse din IT-løsning et sted, der lever op til alle dine sikkerhedsmæssige krav. Det giver en sikrere hverdag og ro i maven i forhold til virksomhedens vigtigste aktiver.

Alle vores datacentre er udstyret med:

  • Redundant dieselgenerator, som slår til i tilfælde af strømafbrydelse
  • Brandsikring (aspirationsanlæg og Inergen/Argonite)
  • Redundant køleanlæg
  • UPS’er, som sikrer stabilitet i strømmen
  • Faciliteterne overvåges af en lang række tekniske alarmer og censorer
  • Adgangskontrol (eksempelvis personlige adgangskort, fingerscannere, koder)
  • Videoovervågning

Vi ved, det kræver tillid at placere dine data uden for virksomheden. Derfor arbejder vi med at opnå den bedst mulige sikkerhed i alle vores datacentre.

Vi arbejder ud fra standarderne ISAE 3432 og ISO 27001, ISO 9001 og ISO 22301. Samtidig har vi klare beredskabsplaner og arbejder løbende med Crisis Management for altid at være på forkant. Det er din garant for optimal datasikkerhed, og vores løfte om, at dine data altid er i gode hænder.

Vi kan levere direkte forbindelser fra vores datacentre til for eksempel Microsoft Azure og Amazon Web Services, så dine applikationer kører optimalt i hverdagen. Forbindelsen løber fra dit private netværk via globale trafikpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt – og fordi det sker uden om internettet, er ydelse og sikkerhed i absolut top.

Datacentre bruger rigtig meget energi, og derfor arbejder vi systematisk med at nedsætte CO2-påvirkningen fra vores datacentre. GlobalConnect har som den første datacenterudbyder i Danmark opnået ”Energy Efficiency Certificate” med en A+ rating i energieffektivitet. Vi fortsætter naturligvis bestræbelserne på at reducere energiforbruget i vores datacentre og i resten af virksomheden.

Vi arbejder blandt andet med ’grøn køling’ i vores datacentre gennem frikølingsanlæg, hvor vi i vinterhalvåret udnytter udeluften til at nedkøle centrene – det giver driftsbesparelser på grund af mindre energiforbrug.

Det er sund fornuft. Både for miljøet og for dit budget.

Vi tilbyder sikre og miljøvenlige forbindelser

Vil du høre mere om fordelene ved vores sikkerheds-setup? Vi sidder klar til at rådgive jer.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.