Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Datacenter colocation med høj sikkerhed

Vælg et rack, en hal, fuld outsourcing eller cloud hosting

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Datacentre i hele Norden

GlobalConnect er Nordens største leverandør af datacentre med 35.000 m2 datacenter fordelt på 15 topsikrede lokationer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vores AI-styrede nedkølingssystem, minimerer energiforbruget ved at køle lokalt og effektivt.
Med ISO27001-certificering for alle vores danske, svenske og tyske datacentre giver vi jeres data både et sikkert og bæredygtigt hjem.

Vi har implementeret submerged cooling i vores datacentre. Det betyder, at vi kan minimere vores energiforbrug til nedkøling med op til 90%, og istedet benytte overskudsvarmen til at opvarme huse i lokalområderne.

Energieffektive datacentre

Energirigtig nedkøling med submerged cooling
Vi er allerede godt i gang med en grøn omstilling, der reducerer CO2-aftrykket for vores datacentre. Vi bruger 100% grøn energi fra vandenergi i alle vores datacentre i Danmark, Norge og Sverige, og vind- og vandenergi i Tyskland.

Derudover har vi som de første i Europa implementeret en ny nedkølingsteknologi, der hedder submerged cooling. Teknologien, der også er kendt som immersive cooling, køler serverne ned med en specialfremstillet væske, fremfor luftkøling. Det betyder, at man kan spare op mod 90% i energiforbrug i forhold til konventionel køling og at serverne kan presses næsten 25% op i ydelse.

Da behovet for luftkøling helt elimineres ved submerged cooling nedbringes pladskrav til datacentrene også. Udstyret optager en femtedel af den plads samme computereffektivitet ville kræve med luftkøling. GlobalConnects fire beholdere har fx et effektivitetsniveau, der ellers ville kræve 120 m2 konventionel datahal med luftkøling.

Forsvarlig håndtering af elektronisk udstyr
Vi har fokus på udelukkende at anvende energirigtigt og certificeret udstyr til alle netværksinstallationer. Derudover indgår vi i et samarbejde med eksperter i forsvarlig håndtering af gammelt udstyr, så dele bliver genanvendt på miljørigtig vis.

Direkte forbindelser fra datacenter til ledende cloud-udbydere

Vi kan levere direkte express route forbindelser fra vores datacentre til for eksempel Microsoft Azure og Amazon Web Services, så dine applikationer kører optimalt i hverdagen.

Forbindelsen løber fra dit private netværk, via globale trafikpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt, på vores lukkede fibernetværk. I får dermed højeste netværkssikkerhed fordi fibernettet ligger udenfor internettet og det kun er jer, der bruger forbindelsen.

Vi tilbyder også Private Cloud fra GlobalConnects eget cloud-miljø, hvis I har behov for servere placeret indenfor EU.

Højt service-niveau - i nærheden af jer

Med datacentre i bl.a. Storkøbenhavn, Århus-området og i nærheden af flere af Danmarks store byer, kan vi tilbyde jer en service helt tæt på jeres forretning.

I forlængelse af datacenterplads kan vi også hjælpe jer med at opsætte forskellige backup-sercives afhængigt af jeres behov, rådgive om Disaster Recovery samt koble jer på vores private, krypterede fibernet for en sikrere dataudveksling mellem jeres lokation og server.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sikre jeres data og forretning

31584360

Certificeringer og erklæringer

GlobalConnets ISAE 3402 type 2-erklæring er revideret og erklæret af autoriseret revisionsvirksomhed.
GlobalConnect er datacenterleverandør med ISO27001-certificat.

Vi arbejder desuden ud fra standarden ISO 9001. Samtidig har vi klare beredskabsplaner og arbejder løbende med Crisis Management for altid at være på forkant. Det er din garant for optimal datasikkerhed, og vores løfte om, at dine data altid er i gode hænder.

Vi har i forlængelse af vores grønne mission også tilsluttet os UNs Global Compact program, hvor vi forpligter os til at opfylde bl.a. FNs globale mål for klima og Science Based Targets.

GlobalConnects datacenter tilbyder submerged cooling - TV2

Indslag fra TV2 Nyhederne Anders Frich Mathiesen, Datacenter Operations Officer

Se også vores webinar om udviklingen i datacenter-markedet

Webinaret blev lavet i samarbejde med Version2.

Vi tilbyder sikre og miljøvenlige forbindelser

Vil du høre mere om fordelene ved vores sikkerheds-setup? Vi sidder klar til at rådgive jer. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på +4531584360

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.