Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Er jeres netværk gearet til fremtiden?

Få en fremtidssikret løsning

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Lad ikke dårlig IT-sikkerhed gå ud over jeres kunder. Bliv sikret med én samlet løsning. Vi kalder det SmartConnect

I en verden, der udvikler sig med lynets hast og konstant stiller nye krav, skaber GlobalConnect IT-løsninger, der hele tiden ser fremad. Vi kan som de eneste levere ét sammenhængende IT-økosystem – fra fiber i jorden til data i skyen med et solidt fundament af sikkerhed. Så jeres digitale setup kan skabe nye muligheder for forretningen. Også i fremtiden. Dét kalder vi SmartConnect.

Velkommen til en ny digital virkelighed

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så I slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til cloud i én samlet løsning. Skræddersyet til at styrke din forretning og skabe vækst.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen >

En ny digital virkelighed kræver en ny, fremtidssikret tilgang

Et fragmenteret IT-landskab er forbundet med høj risiko for fejl, dårlig integration mellem systemer og huller i sikkerheden.

Vi samler alle komponenter i ét sammenhængende flow og økosystem. Vi rådgiver om den bedste IT-løsning, og vi tager det fulde ansvar. Fra implementering til drift. Fra ende til anden.

I får én leverandør, én kontrakt og én kontakt, der altid kan hjælpe jer godt videre.

Det kalder vi SmartConnect.

Få markedets hurtigste og mest stabile netværksløsning

– fra fiberen i jorden til jeres lokale netværk i virksomheden.

Vi tager det fulde ansvar for jeres interne netværk. I er garanteret hardware af høj kvalitet, automatisk opdateret software og kan skalere op og ned i takt med jeres behov. 

Vi overvåger desuden jeres forbindelser og finder fejl, før de opstår, og vores kundeservice er til rådighed 24/7.

Alt sammen til en fast månedlig pris uden startomkostninger. 

Har I flere kontorer, mange butikker eller forskellige fysiske afdelinger?

– Vi sikrer data og netværk på tværs. 

Når jeres aktiviteter er spredt over flere lokationer, har I brug for, at systemer og forbindelser spiller sammen uden friktion. Med en intelligent netværksløsning får I et fleksibelt og fremtidssikret setup, hvor I altid har et samlet overblik over kapacitet og performance. 

Med SmartConnect får I adgang til et team af erfarne sikkerhedsspecialister. Jeres data, jeres infrastruktur, og jeres forretning er beskyttet af en struktur baseret på et princip om ‘sikkerhed-først’.

Kom sikkert i skyen med hurtig adgang til data og applikationer

Når I flytter jeres virksomhed i skyen, kan I optimere jeres forretning og reducere omkostninger. 

Vores netværk er direkte forbundet til de største cloud-udbydere på markedet. Så er I sikret de bedste forbindelser til forretningskritiske applikationer.
 
Vi sørger også for, at jeres data altid tager den hurtigste og mest effektive rute. Resultatet er optimeret hastighed og minimeret latency. 

155.000

km fiber

35.000

m2 datacentre

30.000

kunder

"Infrastruktur og valg af it-systemer ligger stadig på CIO’ens bord, men rollen kræver nu mere langsigtede overvejelser, der skal flugte med virksomhedens overordnede strategi"

Louise Hahn, CEO - GlobalConnect Danmark

Skal vi hjælpe med at fremtidssikre jeres IT-løsning? Vi sidder klar til at hjælpe

38401600

kontakt@globalconnect.dk

Skal I være klar til vækst?

Få tryghed, fleksibilitet og høj sikkerhed integreret i én løsning med højt serviceniveau. Udfyld formularen og lad os gøre arbejdet for jer. Har du spørgsmål eller vil i gang med det samme? Ring til os på ++45 38 40 16 00

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.