Er jeres virksomheds netværk klar til vækst?

Få en fremtidssikret IT-løsning >

Vi kan ikke garantere vækst. Men vi kan garantere, at jeres netværk er gearet til det.

I en verden, der udvikler sig med lynets hast og konstant stiller nye krav, skaber GlobalConnect IT-løsninger, der hele tiden ser fremad. Vi kan som de eneste levere ét sammenhængende IT-økosystem – fra fiber i jorden til data i skyen. Så jeres digitale setup kan skabe nye muligheder for forretningen. Også i fremtiden. Kan jeres nuværende setup følge med?

Velkommen til en ny digital virkelighed

Forestil dig en digital virkelighed, hvor alt er forbundet og taler sammen. Hvor netværket tænker selv, og det ene system ved, hvad det andet gør, så I slipper for at tænke på teknikken. GlobalConnect leverer netop det. Fra fiber til cloud i én samlet løsning. Skræddersyet til at styrke din forretning og skabe vækst.

Mød den nye digitale virkelighed i filmen >

En ny digital virkelighed kræver en ny, fremtidssikret tilgang

Et fragmenteret IT-landskab er forbundet med høj risiko for fejl, dårlig integration mellem systemer og huller i sikkerheden.

Vi samler alle komponenter i ét sammenhængende flow og økosystem. Vi rådgiver om den bedste løsning, og vi tager det fulde ansvar. Fra implementering til drift. Fra ende til anden.

I får én leverandør, én kontrakt og én kontakt, der altid kan hjælpe jer godt videre.

Det kalder vi managed end-to-end connectivity.

Forbindelser til og på location

Få markedets hurtigste og mest stabile netværksløsning – fra fiberen i jorden til jeres lokale netværk i virksomheden.

Vi tager det fulde ansvar for jeres interne netværk. I er garanteret hardware af høj kvalitet, automatisk opdateret software og kan skalere op og ned i takt med jeres behov. 

Vi overvåger desuden jeres forbindelser og finder fejl, før de opstår, og vores kundeservice er til rådighed 24/7.

Alt sammen til en fast månedlig pris uden startomkostninger. 

Forbindelser på tværs af locations

Har I flere kontorer, mange butikker eller forskellige fysiske afdelinger? Vi sikrer data og netværk på tværs. 

Når jeres aktiviteter er spredt over flere lokationer, har I brug for, at systemer og forbindelser spiller sammen uden friktion. Med en intelligent netværksløsning får I et fleksibelt og fremtidssikret setup, hvor I altid har et samlet overblik over kapacitet og performance. 

Hos os får I adgang til et team af erfarne sikkerhedsspecialister. Jeres data, jeres infrastruktur, og jeres forretning er beskyttet af en struktur baseret på et princip om ‘sikkerhed-først’.

Cloud-løsninger til og fra hele verden

Kom sikkert i skyen med hurtig adgang til forretningskritiske data og applikationer

Når I flytter jeres virksomhed i skyen, kan I optimere jeres forretning og reducere omkostninger. Vores netværk er direkte forbundet til de største cloud-udbydere på markedet. Så er I sikret de bedste forbindelser til forretningskritiske applikationer.
 
Vi sørger også for, at jeres data altid tager den hurtigste og mest effektive rute. Resultatet er optimeret hastighed og minimeret latency. 

93.600

km fiber

30.000

m2 datacentre

28.000

kunder

Fremtidens netværk er en del af virksomhedens strategi

Webinar: fremtidens netværk

IT er ikke længere noget, der ’bare’ skal fungere. Det er en essentiel del af virksomhedens strategi.

Men hvordan leverer man som it-afdeling en fleksibel, brugervenlig og fremtidssikret IT-infrastruktur, som understøtter forretningsstrategien – uden at gå på kompromis med effektivitet og sikkerhed?

Se vores webinar om fremtidens netværk og hør hvorfor IT-processerne også bør være en del af bestyrelsesarbejdet i jeres organisation.

Se webinaret gratis her