Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Én løsning. Ganske enkelt.

IT-løsninger og forbundethed bliver I højere grad viklet sammen og kompleksiteten øges derfor også. Derfor har vi skabt SmartConnect. En samlet og overskuelig løsning, hvor alt er forbundet på tværs – sikret og beskyttet.

Tidligere har samme løsning krævet flere forskellige leverandører med forskellige services og kontrakter, portaler, hardware og konsulenter. Nu kan du finde hele det økosystem i én samlet løsning fra GlobalConnect. Fuldt skalerbart og tilpasset jeres forretning, så I får en fuldt fremtidssikret løsning.

Med SmartConnect skal I aldrig bekymre jer om hvilken afdeling eller servicepartner, der tager sig af det, når teknikken driller. Vi tager nemlig hele ansvaret for jeres netværksløsning.

Alt forbundet

Vi forbinder hele jeres netværk i én samlet løsning, hvor alt arbejder sammen. Fra fiber i jorden til data i skyen. I virksomheden, på tværs af locations og ud i hele verden.

Få et fremtidssikret, skalerbart og sammenhængende IT-økosystem, som er tilpasset jeres forretning – både nu og i fremtiden.

Sikret

Med SmartConnect er jeres netværk overvåget og beskyttet 24/7/365.

Vi bygger netværksløsningen, så jeres data, infrastruktur og forretning er beskyttet af en struktur med fokus på ‘sikkerhed-først’.

I får adgang til omfattende sikkerhedsløsninger, som både overvåger, analyserer og reagerer på sikkerhedstrusler mod netværket med bl.a. firewalls og kryptering bygget ind i alle lag.

Ét samlet ansvar

I får den fulde pakke. Vi tager det fulde ansvar.

Alt for mange IT-løsninger er et kludetæppe af forskellige systemer og leverandører. Det øger risikoen for fejl og fatale huller i sikkerheden. Med SmartConnect samler vi det hele i én løsning håndteret af én partner for én fast pris.

Vi sørger for både rådgivning, implementering og drift, så I kan fokusere på det vigtigste: jeres forretning.

Med SmartConnect tilbyder vi:

  • GlobalConnect har +20 års erfaring og ekspertise, som vi hver dag sætter i spil ude hos mere end 30.000 kunder. Vi varetager kritiske funktioner som bl.a. 24/7-overvågning af netværket, teknisk vedligeholdelse og drift.
  • Hardware såvel som software er altid opdateret og kører altid på nyeste sikkerhedsløsning. Vi bruger teknologisk udstyr af højeste kvalitet, så driftsikkerheden er top.
  • Overblikket er jeres: I får én service level agreement, én fast månedlig pris på hele jeres setup og én portal, hvor I kan se jeres produkters performance og jeres egen historik.
  • Intet er statisk – og det forventer vi heller ikke, at jeres forretning er. Vi gør det nemt at tilpasse jeres løsning, når der sker ændringer i forretningens behov, i en intuitiv brugerportal.

Vil du vide mere om SmartConnect eller høre, hvordan vi kan forbinde jer?

Udfyld kontaktformularen herunder eller ring til os på +45 38 40 16 00

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.