Vi beskytter din virksomhed mod udefrakommende angreb

Kontakt os

Din professionelle partner i kampen mod cyber-angreb

Cyber-kriminelle går typisk efter virksomhedens svageste punkt, og angrebene antager konstant nye former. Det kræver indsigt og erfaring at være på forkant – og et stærkt beredskab, hvis du vil inddæmme angrebet og minimere skaderne. Vores team af sikkerhedsspecialister er dine allierede i kampen for at afværge cyber- angreb. Vi tilpasser de enkelte sikkerhedsservices – DDos, Managed Firewall og Endpoint Security – så de beskytter dine data og dermed din forretning bedst muligt.

25

procent af alle virksomheder er blevet ramt af ransomwareangreb

131

milliarder anslås ransomware-angreb at koste på verdensplan i 2021

11

sek. Så kort er mellemrummet imellem hvert ransomwareangreb, der anslås at finde sted i 2021

”Mange virksomheder undervurderer cybertruslen, i forhold til deres IT-sikkerhed. Og det bliver oftest først tydeligt, når skaden er sket.”

Kevin Kragh IT Security Specialist

Veeam® Cloud Connect™ sikrer dine data mod ransomware 

I dag har 25 procent af alle danske virksomheder været udsat for et ransomwareangreb. Det er absolut nødvendigt at investere i en sikker og effektiv backup-løsning, som beskytter virksomheden mod IT-kriminelle, og uoverskueligt store økonomiske tab som følge af tabt arbejdstid, mistet salg og imagetab.

Hos GlobalConnect opererer vi ud fra 3-2-1 princippet, som giver din virksomhed mulighed for at opbevare en ekstern kopi af dine backup-data i et af vores topsikrede datacentre. Løsningen hedder Veeam Cloud Connect.

Læs mere 

Effektiv DDos-beskyttelse

Gør dit cyber-forsvar stærkere med de nyeste teknologier og metoder til at forhindre DDos-angreb, som bombarderer jer med indgående trafik, der fx kan lægge websites og e-shops ned.

GlobalConnect kan levere DDoS services, som monitorerer og analyserer indgående trafik og sorterer alt uønsket aktivitet fra, så cyber-kriminelle ikke får held til at genere jeres forretning og kommunikation.

Managed Next Generation Firewall

Med en Managed Firewall fra GlobalConnect får I branchens sikreste firewall – uden at I selv behøver at investere i eget udstyr eller tænke på installation og drift.

I får en fremtidssikret firewall, som er bygget på en fuldt redundant og skalérbar platform, der garanterer optimal ydeevne og sikkerhed. Nemt, enkelt og effektivt.

Endpoint Security

Laptops, tablets, mobiltelefoner og andre trådløse enheder, som er forbundet med virksomhedens netværk, udgør en sikkerhedsrisiko, hvis de ikke er beskyttet ordentligt.

Med Endpoint Security får I effektiv databeskyttelse og sikring af alle enheder, som er en del af, eller i kontakt med, jeres netværk.