Få et fremtidssikret netværk med Managed SD-WAN

Kontakt os >

Optimér forretningen med et fremtidssikret netværk

Med en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect er det slut med frustration over kompleksitet, ustyrlige omkostninger og lange leveringstider, når du skal gennemføre de tilpasninger af dit netværk, der er nødvendige for at understøtte forretningen.

Det perfekte overblik i real-time

Med Managed SD-WAN kan du overvåge og optimere hele dit netværk via et samlet dashboard. Her vises bl.a. applikationsperformance i real-time og forbrug af båndbredde. Det giver perfekt overblik – døgnet rundt.

Du har mulighed for at trække aktuelle rapporter for netværkstrafik og forbrugsmønstre. Med den viden kan du reducere det samlede ressourceforbrug til vedligeholdelse af dit netværk.

Fleksibel optimering af din IT-struktur

Managed SD-WAN kan implementeres uafhængigt af hvilken internetforbindelse, du benytter i dag, og du kan integrere eksisterende netværksløsninger. Dine cloudløsninger kan også integreres i en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect.

Du vælger selv, om du foretrækker en klassisk hub/spoke-infrastruktur eller full mesh-netværk. Applikationsbaseret routing er også muligt.

Vores systemstrategi: Sikkerhed først

Med GlobalConnect som leverandør af din Managed SD-WAN-løsning, får du adgang til et team af erfarne sikkerhedsspecialister. Dine data, din infrastruktur, og dermed din forretning, er beskyttet af en struktur baseret på et princip om ‘sikkerhed-først’.

Du får en centralt styret firewall, så du altid kan se, at dit system er beskyttet. Managed SD-WAN benytter altid krypteret sammenkobling af trafik mellem lokalkontorer, så al kommunikation foregår privat og sikkert.

Effektiv udnyttelse af kapacitet

En GlobalConnect Managed SD-WAN løsning kan route og prioritere trafik på baggrund af afsender, destination eller applikation. På denne måde kan vi sikre kvalitet, samtidigt med at vi udnytter alle dine netværksforbindelser optimalt – og på samme tid.

Du kan følge med i alle detaljer via dit centrale dashboard. Det betyder mulighed for hurtig fejlrettelse, og at du kan udnytte din kapacitet fuldt ud. Du kan også få separate gæstenetværk.

Sådan fungerer Managed SD-WAN portalen

Få en gennemgang af de mange funktionaliteter, som GlobalConnects Managed SD-WAN løsning er udstyret med. I portalen kan du holde øje med aktiviteter i netværket i realtid, få et geografisk overblik over dine netværkslokationer, samt se trafikstrømme imellem dine websteder. Derudover kan du se hvordan I benytter jeres båndbredde, hvilke applikationer der optager netværket, samt få et indblik i ydeevne, jitter, latenstid og pakketid.

Hent produktark om Managed SD-WAN

Her kan du hente vores produktark og se mere om, hvordan du får et fremtidssikret og fleksibelt netværk med perfekt overblik.

Download >