Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Optimér forretningen med et fremtidssikret netværk

Med Managed SD-WAN kan du overvåge hele dit netværk i realtid via ét samlet dashboard. Her vises bl.a. applikationsperformance i real-time og forbrug af båndbredde. Det giver perfekt overblik – døgnet rundt.

SD-WAN-løsningen kan også kobles sammen med andre tjenester som fx cloud eller kan leveres på vores fibernet. Vi kan tilbyde at samle jeres netværk, sikkerhed og drift i én samlet løsning –

Vi kalder det SmartConnect. 

Det perfekte overblik

Med en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect er det slut med frustration over kompleksitet, og ustyrlige omkostninger, når I skal gennemføre de tilpasninger af jeres netværk, der er nødvendige for at understøtte forretningen.

I har hele tiden mulighed for at trække aktuelle rapporter for netværkstrafik og forbrugsmønstre og med den viden, kan I reducere det samlede ressourceforbrug til vedligeholdelse af jeres netværk.

Fleksibel optimering af jeres IT-struktur

Managed SD-WAN kan implementeres uafhængigt af hvilken internetforbindelse, I benytter i dag, og I kan integrere jeres eksisterende netværksløsninger. Jeres cloudløsninger kan også integreres i en Managed SD-WAN-løsning fra GlobalConnect.

I vælger selv, om I foretrækker en klassisk hub/spoke-infrastruktur eller full mesh-netværk. Applikationsbaseret routing er også muligt.

Vores systemstrategi: Sikkerhed først

Med GlobalConnect som leverandør af jeres Managed SD-WAN-løsning er I garanteret sikkert netværk. I får du adgang til et team af erfarne sikkerhedsspecialister og jeres data, infrastruktur, og dermed jeres forretning, er beskyttet af en struktur baseret på et princip om ‘sikkerhed-først’.

I får en centralt styret firewall, så I altid kan se, at jeres system er beskyttet. Managed SD-WAN benytter altid krypteret sammenkobling af trafik mellem lokalkontorer, så al kommunikation foregår privat og sikkert.

Effektiv udnyttelse af kapacitet

En GlobalConnect Managed SD-WAN løsning kan route og prioritere trafik på baggrund af afsender, destination eller applikation. På denne måde kan vi sikre kvalitet, samtidig med at vi udnytter alle jeres netværksforbindelser optimalt – og på samme tid.

I kan følge med i alle detaljer via dit centrale dashboard. Det betyder mulighed for hurtig fejlrettelse, og at I kan udnytte jeres kapacitet fuldt ud. I kan også få separate gæstenetværk på et sikkert netværk.

Sådan fungerer Managed SD-WAN portalen

Få en gennemgang af de mange funktionaliteter, som GlobalConnects Managed SD-WAN løsning er udstyret med. I portalen kan I holde øje med aktiviteter i netværket i realtid, få et geografisk overblik over jeres netværkslokationer, samt se trafikstrømme imellem jeres websteder. Derudover kan I se hvordan I benytter jeres båndbredde, hvilke applikationer der optager netværket, samt få et indblik i ydeevne, jitter, latenstid og pakketid.

Hent produktark om Managed SD-WAN

Her kan du hente vores produktark og se mere om, hvordan I får et fremtidssikret og fleksibelt netværk med perfekt overblik.

Download >

Lad os fremtidssikre jeres netværk - og forretning

Få den optimale fleksibilitet og sikkerhed i jeres netværk og oplev trygheden i, at have det hele samlet hos én leverandør. Udfyld dine kontakdetaljer og få et tilbud eller ring til os på +45 38 40 16 00

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.