Få den rigtige IT-løsning til jeres nye lokaler

Bestil IT flyttetjek >

Vi kan ikke hjælpe med indretning af jeres nye kontor.
Men vi kan indrette jeres IT, så det spiller fra første dag.

IT-løsninger udvikler sig hele tiden og bliver stadig hurtigere og mere sikre. En flytning er derfor en god anledning til at gøre status. Har I den rigtige netværksløsning, den rigtige båndbredde og er I tilstrækkeligt sikret mod cyberkriminalitet? Måske er det også nu, I endelig(!) skal have hurtig og stabil wi-fi i alle lokaler?

Bestil et gratis flyttetjek – så hjælper vi jer med at afklare behovet og finde den løsning, der passer bedst til jeres forretning og ambitioner. Også det nye sted.

Spørgsmål og svar om flytning af IT-løsninger

 • Er det muligt at få lynhurtig fiber fra GlobalConnect på vores nye adresse?

  Hvis I kender den nye adresse, men endnu ikke har flyttet firmanavn/CVR-nummer, kan vi hjælpe med undersøge mulighederne. Kontakt os her

  Hvis virksomhedens navn eller CVR-nummer allerede er registreret på jeres nye adresse, kan du tjekke med det samme, om I kan få en lynhurtig fiberforbindelse fra GlobalConnect på det nye sted. Tjek her

 • Kan vi flytte vores eksisterende fiberforbindelse med til en ny adresse?

  Hvis I har fiber fra GlobalConnect i dag, kan I normalt godt flytte jeres eksisterende fiberforbindelse til en ny adresse. Hvis I har fiber fra en anden leverandør, vil denne blive opsagt, og vi etablerer i stedet en ny forbindelse.

  Hvordan dette håndteres bedst afhænger af en række praktiske forhold, som kan variere efter hvor virksomheden flytter fra og til.

  Kontakt os her så kan GlobalConnects specialister rådgive jer om den bedst mulige proces for et etablere det optimale setup til jeres behov.

   

 • Risikerer vi at være uden internetforbindelse i en periode?

  Vi etablerer jeres nye IT-løsning så hurtigt det er praktisk muligt. Vi anbefaler, at I kontakter os så snart I kender flyttetidspunktet, gerne minimum fire måneder før I flytter. Kontakt os her

  Hvis I kontakter os i god tid inden flytningen, bør der ikke være perioder uden internetforbindelse. Hvis det ikke er praktisk muligt at flytte fiberforbindelsen hurtigt nok, kan vi eventuelt levere en midlertidige 4G-mobilforbindelse, så I undgår at være uden internetforbindelse på grund af flytningen.

 • Kan vi tage vores 'gamle' netværksløsning med?

  Som regel kan det godt lade sig gøre at flytte en eksisterende netværksløsning til en ny fiberforbindelse, men vær opmærksom på at det ofte er uforholdsmæssigt dyrt at flytte eksisterende udstyr med, i stedet for at opdatere til nyere løsningen, som er mere effektive, skalerbare og sikre.

  IT-løsninger udvikler sig hele tiden og kan forældes på få år. Hvis I skal flytte, er det en oplagt anledning til lige at gøre status:

  • Har I stadig den rigtige netværksløsning?
  • Har I tilstrækkelig båndbredde?
  • Er I sikret godt nok mod cyberkriminalitet?

  Kontakt os for et gratis flyttetjek. Så finder vi ud af, om I stadig har de løsninger, der matcher ambitionerne med jeres forretning i de nye omgivelser.