Karriere i GlobalConnect

Vi er Global Connectors

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Hos os får du 1700 dygtige kolleger, der leverer helhedsløsninger fra jord til sky – og som sætter en ære i at rådgive visionære kunder om, hvordan IT understøtter, udvikler og fremtidssikrer deres forretning. Vi er på en spændende transformationsrejse med gode karrieremuligheder.

Ledige stillinger

Hos GlobalConnect ansætter vi dygtige, ambitiøse og ansvarsbevidste medarbejdere, der vil være med til at levere gennemtænkte, stærke og fremtidssikrede helhedsløsninger – fra jord til sky – til vores kunder.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Vores mission er enkel: Vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser.

Vores 84.500 kilometer fibernetværk og 27.000 m2 sikre datacentre er udgangspunktet for det næste skridt på vores kunders digitale rejse. Derudover får kunderne adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.

I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen genererer vi en omsætning på mere end 500 millioner € ved at levere løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.

Læs mere

Mød vores CEO

Martin Lippert er GlobalConnect Group CEO og har været tilknyttet virksomheden siden 2017, hvor han startede som bestyrelsesmedlem. I dag er han topchef for GlobalConnect-gruppen, der også omfatter Broadnet, svenske IP-Only og Netteam. Tilsammen dækker gruppen Danmark, Norge, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland.

Han forklarer at det er helt essensielt at involvere GlobalConnects ansatte i strategien, så alle trækker i samme retning:

“Én ting er at udtænke den rigtige strategi og vurdere opkøbsmuligheder i de områder og markeder, vi vil ind i. Men vi ved også, at ”culture eats strategy for breakfast”, og det er helt rigtigt.”

Mød resten af ledelsen

GlobalConnect flytter til København

”En del af vores strategi og ambition er at være de bedste i branchen til at servicere vores kunder. Derfor har vi besluttet at flytte til CPH Highline, et nyopført domicil med en state-of-the-art indretning, der inviterer til trivsel og samarbejde,” siger Carsten Bryder, Head of Network, IT & Operations i GlobalConnect, og tilføjer:

”Der bliver god plads, gode fælles faciliteter og fremragende omgivelser til at indfri vores strategiske ambition om at blive den ledende digitale infrastrukturvirksomhed i Nordeuropa.”

Fokus på miljø, sundhed og trivsel

  • Bæredygtigt, energioptimeret byggeri
  • Elforsyning via solceller på taget
  • Kontormiljø med fokus på sundhed
  • Parkeringspladser og cykelparkering
  • Fælles kantine, cafe og loungeområde
  • Tæt på byen, lige ved vandet
  • Tagterrasser, uderum og grønne stier