Få stærkt lokalt netværk som en service

Kontakt os >

Stærkt lokalt netværk fra kun 1 kr. per medarbejder om dagen

Med en Managed LAN-løsning fra GlobalConnect får I en professionel leverandør, der tager hele ansvaret for et effektivt netværk, som altid er fuldt opdateret, sikkert og giver en god brugeroplevelse til medarbejdere og gæster. Alt sammen i en fleksibel og skalerbar løsning til en fast månedlig pris

Altid opdateret, sikkert og til fast pris

Forældet eller nedslidt udstyr øger risikoen for vellykkede hackerangreb og nedbrud eller fejl på netværket.

Med en Managed LAN-løsning hos GlobalConnect er I garanteret hardware af høj kvalitet og automatisk opdateret software. I betaler en fast månedlig pris, der er ingen startomkostninger og I får gratis ekspertrådgivning om, hvilke løsning, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Én leverandør som tager hele ansvaret for dit lokale netværk

Slut med at ringe frustreret rundt for at finde ud af, hvem der kan svare på et konkret spørgsmål eller løse et akut problem.

Vi tager hele ansvaret for, at I har et effektivt, stabilt og sikkert lokalt netværk. Vores dygtige support sikrer optimal performance døgnet rundt. I får ét kontaktpunkt og hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.

Vi er også eksperter i intelligente WAN-løsninger, så I kan få ét samlet, fremtidssikret netværk hos os.

Læs mere om intelligente WAN-løsninger

Stærk og stabil wi-fi til alle giver en god brugeroplevelse

Medarbejdere og samarbejdspartnere på besøg forventer stabilt og sikkert trådløst netværk. Alt andet skaber irritation i hverdagen.

Med en Managed LAN-løsning hos GlobalConnect er I sikre på, at virksomhedens wifi er uden svage punkter, fordi vi har dimensioneret netværket korrekt fra start.
Det giver en god brugeroplevelse for ansatte og gæster. Og frihed til at arbejde online hvor som helst på arbejdspladsen.

Fleksible og skalerbare løsninger uden store startinvesteringer

I får en individuelt tilpasset LAN-løsning, som opfylder jeres behov og ønsker i dag,

Vores eksperter hjælper med at skalere og tilpasse den samlede løsning, hvis der bliver brug for øget kapacitet, hvis I udvider med nye lokationer, eller hvis I får brug for at styrke sikkerheden med videoovervågning.

Alt sammen uden store investeringer eller ubehagelige overraskelser på budgettet.

Hent produktark om Managed LAN

Download produktarket og se, hvordan I får et stærkt, sikkert og stabilt netværk til fast månedlig pris.

Download >