Få en sikker, lynhurtig og komplet netværksløsning

Test dit netværk >

Den perfekte netværksløsning til mindre virksomheder

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker, enkel og trådløs hverdag, hvor tingene bare virker og bliver opdateret automatisk. Nye tjenester, som fx udvidede sikkerhedsfunktioner, bliver automatisk tilgængelige uden skift af hardware og kan tilvælges individuelt.

30.000

m2 datacentre

93.600

km fiber

28.000

kunder

Smart løsning til en travl hverdag

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker, enkel og trådløs hverdag, hvor tingene bare virker og bliver opdateret automatisk. Alt i én boks, inklusiv gæstenetværk, automatisk opdateret firewall og backuplinje, så I lynhurtig kan komme på igen, hvis internetforbindelsen er nede.   

Én boks. Nem opsætning. Utallige fordele.

Med SmartFiber får du én boks, som håndterer lokalt trådløst netværk, alle dine netværkstjenester og som kan koble lokalkontorer og filialer sikkert sammen.

På den måde får du en hverdag uden IT-bekymringer. Vi sørger for at al funktionalitet altid er opdateret – helt uden opgradering af hardware eller fysisk vedligehold.

Når du vælger SmartFiber, har du mulighed for at bestille ekstra hurtig levering via 4G-forbindelse.

Bedre tid til forretningen.

I stedet for at bekymre dig om IT-problemer, kan du bruge din tid og dine tanker på at passe og udvikle forretningen.

Opgrader din virksomhed til SmartFiber fra GlobalConnect i dag, og opdag alle fordelene ved morgendagens netværksløsning:

Fast kontaktperson, én boks, én leverandør. Desuden er SmartFiber indstillet til at prioritere forretningskritiske programmer og applikationer.

Vælg udvidet sikkerhed på jeres netværk.

Ved at vælge vores udvidede sikkerhedspakke Extended Security kan du opnå et sikkerhedsniveau, der hidtil ikke har været muligt for mindre virksomheder.

Extended Security øger sikkerheden på virksomhedens eget netværk uden ekstra hardware og med automatisk opdatering af software direkte i SmartFiber-boksen.

Download produktark om Extended Security

SmartFiber i detaljer. Helt sikkert. Helt enkelt.

 • Lynhurtig fiberforbindelse

  Et hurtigt og stabilt internet er en forudsætning for et stærkt netværk. Med vores landsdækkende fibernet kan vi levere den kapacitet, der er nødvendig for, at din virksomhed for alvor kan drage fordel af mulighederne i skyen.

  Kapaciteten tilpasses efter dine behov, og vi leverer dedikeret båndbredde med ekstremt høj driftssikkerhed og overvågning 24 timer i døgnet.

 • Softwarebaseret løsning

  SmartFiber leveres som en softwarebaseret tjeneste. Det forenkler installation og drift, fordi vi styrer og overvåger alle funktioner centralt. GlobalConnect står for ejerskab og drift af router og adgangspunkt hos dig. Vi er ansvarlige for tjenesten og overvåger tilgængelighed og kvalitet helt frem til routerens LAN-interface i din virksomhed.

 • Trådløst netværk med gæstenetværk

  Med SmartFiber får virksomheden et moderne trådløst netværk og sit eget gæstenetværk. Gæstenetværket giver kun internetadgang, er isoleret fra det interne netværk og kan ikke få adgang til ressourcerne på det interne netværk eller gæstenet på andre SmartFiber-lokationer.

 • 4G backup-forbindelse

  Med en ekstra 4G-forbindelse vil virksomheden stadig kunne kommunikere, hvis der skulle opstå en fejl på kernenettet eller den lokale fiberadgang. Det sker ved, at routeren automatisk skifter til det mobile netværk, så I kan blive ved med at overføre data i tilfælde af fejl.

 • Avanceret sikkerhedsfunktion

  SmartFiber har en indbygget sessionsbaseret firewall. Den holder styr på forbindelser mellem ydersiden og indersiden og blokerer ikke-godkendte forsøg på at få adgang til IP-adresser på LAN-siden. Vores 24-timers overvågning sikrer, at sikkerhedsbrud hurtigt bliver opdaget og udbedret. Alle data opbevares i vores sikre datacentre.

  Ved at vælge vores udvidede sikkerhedspakke Extended Security kan du opnå et sikkerhedsniveau, der hidtil ikke har været muligt for mindre virksomheder. Sikkerhedspakken leveres uden ekstra hardware og med automatisk opdatering af software.

 • Applikationsprioritering og -blokering

  SmartFibers applikationsprioritering og -blokering sikrer dine forretningskritiske applikationer og forhindrer uønsket trafik og overbelastning af netværket.

  Virksomhedskritisk trafik prioriteres, mens uønskede applikationer blokeres. Det betyder at CRM-systemet eller webbutikken altid prioriteres højere end for eksempel streaming på YouTube.

 • Enkel tilføjelse af lokalkontorer

  Via SmartFiber-portalen er det nemt at tilføje nye lokationer, i takt med at virksomheden vokser. Hvis virksomheden har flere SmartFiber-lokationer, grupperes de interne netværk på alle lokationer i en fælles, krypteret sikkerhedszone. Dermed kommer alle interne undernet på alle SmartFiber-websites til at befinde sig i den samme sikkerhedszone.