Flyt din IT og data i skyen for at reducere omkostningerne og optimere forretningen

Ved at kombinere og integrere flere leverancemodeller i en Hybrid Cloud-løsning, kan I udnytte fordelene ved de forskellige modeller maksimalt. Vi finder de bedste og billigste Cloud-udbydere og sammensætter den optimale løsning. Services, der leveres via GlobalConnect, kan integreres og administreres som en del af en samlet aftale om Cloud/IT-outsourcing

Gratis eGuide: Tjekliste til cloud og netværksstrategi

Download

Infrastruktur

Optimer din IT-infrastruktur ved at kombinere de bedste elementer og de største fordele ved forskellige Cloud service-modeller.

Hos GlobalConnect kan du vælge og sammensætte Private og Public Cloud i de hybride løsninger, som understøtter og fremtidssikrer jeres forretning bedst.

Backup

Har du overvejet, hvor værdifuld en opdateret, sikret og valid backup af virksomhedens betydningsfulde data er? Og – ikke mindst – hvad det kan koste, hvis den mangler?

Den rigtige backupløsning kan sikre organisationen og virksomheden mod totalt kollaps.

GlobalConnect leverer gennemtænkte og skalerbare backupløsninger, der minimerer virksomhedens risiko for tab af betydningsfulde data på tværs af platforme – virtuel, fysisk og cloud.

Netværk

Spørg jer selv, om det giver mening, at I selv fortsætter med at bruge tid på at administrere virksomhedens netværk.

En effektiv, sikker drift, overvågning og administration af komplekse netværk, kræver et team af erfarne eksperter døgnet rundt.

GlobalConnect har ekspertteamet og kan levere LAN, WAN og SD-WAN services i et professionelt set-up baseret på de nyeste teknologier.

Sikkerhed

GlobalConnects sikkerhedsløsninger og sikkerhedsspecialister er dine allierede i kampen mod cyber-kriminelle, som typisk går typisk efter virksomhedens svageste punkt.

De kriminelle er uhyggeligt opfindsomme, så angrebene antager konstant nye former. Det kræver indsigt, erfaring og et stærkt beredskab, hvis du vil inddæmme angrebene og minimere skaderne.

I tæt samarbejde med jer sammensætter vi de sikkerhedsservices, som opfylder jeres krav til kvalitet og tilgængelighed. På den måde er din forretning, herunder infrastruktur og data, beskyttet bedst muligt.

Hvilken cloud-løsning passer bedst til jer?

Lad os rådgive jer om de forskellige muligheder med cloud og finde en løsning tilpasset jeres virksomhed. Udfyld formularen eller ring til os på +45 38 40 16 00

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.