Sikre og stabile IT-løsninger til det offentlige

Kontakt os her

Løsninger med borgere og brugere i centrum

Hos GlobalConnect har vi mange års erfaring med at levere sikre og stabile IT-løsninger til offentlige organisationer i alle størrelser. Uanset om I er kommune, region, en stor arbejdsplads indenfor sundhedssektoren, et uddannelsessted med heftig elevtrafik eller en lille daginstitution, kan vi hjælpe.

Fx med stabile og sikre internetforbindelser (via eget danske fibernet), sikker opbevaring af data (i egne datacentre placeret i Danmark) og opgradering af jeres VPN, så medarbejderne kan arbejde sikkert og effektivt hjemmefra.

Vi véd, at I har en travl hverdag. Derfor har vi specialiseret os i samlede IT-løsninger, hvor vi kan tage ansvaret for at tingene bliver opdateret automatisk og bare virker.

SKI-RAMMEAFTALE 50.46

I efteråret 2021 valgte SKI for tredje gang GlobalConnect som leverandør af samfundskritisk internet og dataforbindelser til det offentlige. Aftalen gælder fra 1. oktober 2021. Læs mere her

27.000

m2 datacentre

84.500

km fiber

28.000

kunder

Godkendt leverandør på SKIs rammeaftale 50.46

GlobalConnect har siden 2012 været fast leverandør til det offentlige, og er fra 1. oktober 2021 leverandør på alle fire delaftaler (Stat/kommuner i Region Hovedstaden og kommuner i Region Sjælland, Syddanmark, Midt og Nordjylland) under SKI-aftale 50.46 Datakommunikation/WAN.

Det betyder, at vi kan tilbyde offentlige kunder rådgivning i hvordan I bedst muligt fremtidssikrer jeres it-infrastruktur, så I kan følge med i den accelererende digitalisering af samfundet med effektiv, robust og tidssvarende it.

Vi kan hjælpe med at se jeres netværksløsninger efter i sømmene og sammen med jer vurdere, om det er nødvendigt at opgradere til nyere teknologi, for eksempel for at forebygge DDoS-angreb og andre former for cyberkriminalitet.

Uddannelse og undervisning

Med GlobalConnect som IT-samarbejdspartner er vejen åben for at give elever og studerende en tidssvarende og inspirerende undervisning, der udnytter digitaliseringen på alle niveauer.

Lynhurtigt internet, studiearbejde via stabil wi-fi i et sikkert miljø, båndbredde til film, Internet of Things og meget mere. Alt sammen teknologi, der giver jer bedre mulighed for at udstyre elever og undervisere med viden og kompetencer, som allerede efterspørges i dag og bliver endnu vigtigere i fremtiden.

Sundhed og omsorg

Med GlobalConnect som professionel samarbejdspartner på IT-området kan I få hjælp til at indføre de digitale løsninger, som gør hverdagen mere effektiv og frigiver tid og overskud til omsorg og pleje.

Vi kan også hjælpe jer med sikker håndtering og opbevaring af følsomme persondata, som skal sendes mellem forskellige lokationer. Eller opbevares i et af vores topsikrede danske datacentre.