Partner & Wholesale

Få et møde med vores eksperter>

GlobalConnect - din betroede IT-partner

Wholesale er en del af vores DNA. Det er det fundament, GlobalConnect er bygget på. Gennem mere end 20 år har GlobalConnect leveret fiber-infrastruktur til internationale carriers, systemintegratorer, service providers, mobiloperatører og andre ’large scale users’ i Nordeuropa. Og vores store erfaring og tekniske ekspertise skinner igennem i din løsning.

Én samlet løsning, én leverandør

Vores wholesale-løsninger er designet til at blive solgt videre. Og derfor er vi uhyre opmærksomme på kvaliteten af vores tjenester – uanset hvad jeres behov er. Og vi har selvfølgelig også løsningen, når snakken falder på datacentre, sikkerhed eller cloud. Vi ejer vores egen fiber og datacentre, og vi monitorerer alle vores løsninger. Derfor kan vi hurtigere opfange nedbrud og fejl – og dermed hurtigere sende en tekniker afsted for at udbedre fejl. Til gavn for både vores kunder – og deres kunder.

Bliv ringet op af vores specialister

Professionelle indkøbere kræver en professionel leverandør

Vi sammensætter professionelle produkter og services, der gør vores kunder i stand til at tilbyde markedets bedste løsninger. Med GlobalConnect som partner får du adgang til de dygtigste specialister i branchen, der forstår alle nuancer af wholesale. Fra din virksomheds udfordringer – til dine kunders behov. Hos GlobalConnect gør vi os altid umage, så du er sikret den mest optimale løsning. Fra både et teknologisk og forretningsmæssigt perspektiv.