Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Med en backup-løsning er jeres data sikret i tilfælde af hackerangreb

Styrk sikkerheden af virksomhedens forretningskritiske data med Backup og Disaster Recovery-løsninger, der gør det muligt for virksomheden at opnå høj system- og datatilgængelighed på alle platforme – virtuel, fysisk og cloud. GlobalConnects specialister rådgiver jer om den rigtige backupløsning, som sikrer organisationen og virksomheden mod totalt kollaps.

25%

af alle danske virksomheder er blevet ramt af et ransomwareangreb

58%

af virksomheder der rammes af ransomware-angreb, vælger at betale løsesum til hackerne.

140

dage er den gennemsnitlige tid, der går, fra virksomhedens data kompromitteres til det opdages.

Data/File Backup-service

En backup-løsning der giver mulighed for specifikation af backup-politik og -afvikling for hver enkelt server, platform og applikation. En backup-service med fuld frihed til at beslutte, hvad der skal beskyttes og hvor længe backup skal gemmes.

Vi tager kopi af jeres server til nærmeste datacenter. Det sikrer den højest mulige hastighed i forbindelse med kopiering af backup-data fra jeres eget miljø.

➜ Download produktark om IBM Spectrum Protect

Image/Snapshot Backup-service

Image backup sikrer en øjeblikskopi af operativsystemet, inklusive filer, eksekverbare programmer og OS-konfigurationer.

Backup-løsningen sørger automatisk for at registrere og gemme det fulde eller inkrementelle billede af harddisken.

Med en image-sikkerhedskopi kan I gendanne en enkelt fil, et bibliotek eller hele disken på den samme hardware, til en anden hardware eller til en virtuel maskine.

➜ Download produktark om Veeam Backup & Replication

➜ Download produktark om Veeam Insider Protection

Adapted/Comprehensive Disaster Recovery

Uventede hændelser (Fx malware, server- eller applikationsnedbrud, hardwarefejl, tyveri eller brand) kan pludselig forhindre virksomheden i at få adgang til kritiske data og/eller forhindre fortsat drift.

Disaster Recovery backup fra GlobalConnect kan indarbejdes i jeres nød- og katastrofeberedskab og sikre driften til enhver tid.

Adapted Disaster Recovery kan tilpasses individuelle krav til omfang og gendannelsestid. Comprehensive Disaster Recovery er en løsning, hvor ’2nd site as-a-service’ (DRaaS), bringer gendannelsestiden for en fungerende IT-infrastruktur tæt på nul.

➜ Download produktark om Disaster Recovery as a Service

Backup for Microsoft 365

Microsoft-programmerne er på mange arbejdspladser de programmer, som bliver brugt af flest. Hvis vigtige mails, eller andre Microsoft 365-data, bliver slettet ved en fejl, er det kritisk ikke at kunne gendanne disse data.

Med Veeam Backup for Microsoft 365 fra GlobalConnect kan I gendanne specifikke filer fra et bestemt tidspunkt fra backuppen.

Bemærk:
Vær opmærksom på, at backup ikke er en del af Microsoft 365-standardløsningen.

➜ Download produktark om Veeam Backup til Microsoft 365

➜ Læs mere om Veeam backup for Microsoft 365

Veeam® Cloud Connect™

Med denne backup-løsning får du en ekstra sikker beskyttelse af dine backup-filer hos GlobalConnect.Du får Insider Protection, vores effektive backup og restore-løsning, som yder udvidet beskyttelse mod ransomware-angreb og utilsigtede eller forsætlige sletninger af data.Desuden giver løsningen mulighed for WAN-acceleration, som kan give op til 50 gange hurtigere online backup-kopiering. Data lagres i revisionsgodkendte, topsikrede datacentre.

Få styrket sikkerheden i jeres virksomhed

Vi finder den ideelle backupløsning til jeres forretning og IT-setup: Udfyld formularen eller ring til os på +45 7730 3188

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.