Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Få wifi uden svage punkter

Fuld dækning overalt

Fuldt serviceret

Fast månedlig pris

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi kan ikke skaffe flere timer i døgnet. Men vi kan skaffe mindre spildtid.

Med Managed LAN fra GlobalConnect får I stærkt, stabilt netværk overalt i jeres lokaler. Ingen blind spots og områder med dårlig forbindelse – bare god brugeroplevelse til alle, der kan skaleres når I vækster.

Vi servicerer netværket for jer, sørger for sikkerheden og sætter netværket op til at virke i alle kroge af jeres lokationer. Alt sammen til en fast, lav månedlig pris, så I får stabilitet, service og fleksibilitet i én og samme løsning.

Fuldt serviceret netværk til fast månedspris

Få et IT-setup, der bare virker.

Vi leverer løsningen, servicerer og opdaterer den løbende, og I har en fast kontakt, som altid kan hjælpe med at op- eller nedskalere efter behov.

Med Managed LAN er det slut med at ringe frustreret rundt for at finde ud af, hvem der kan svare på et konkret spørgsmål eller løse et akut problem. Vi tager hele ansvaret for, at I har et effektivt, stabilt og sikkert lokalnetværk.

I betaler en fast månedlig pris, der er ingen startomkostninger og I får gratis ekspertrådgivning om hvilken løsning, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Ikke bare wifi...

Netværk er ikke længere bare wifi. Det er blevet forretningskritisk for alle typer af virksomheder, og det handler ikke kun om oppetid, men også at udstyr kan tale sammen på tværs af funktioner.

Med en Managed LAN-løsning skaber vi forbindelser i jeres virksomhed, på tværs af lokationer og funktioner. I får stabilt internet overalt, det bedste udstyr og energirigtige løsninger, som vi servicerer og vedligeholder for jer.

Det betyder, at I får en netværksforbindelse som:

    – Prioriterer, at de mest forretningskritiske programmer kører uforstyrret, når netværket er under pres
    – Kan forbinde jeres forskellige kontorer på samme sikre forbindelse
    – Kan slukke om aftenen og natten for at spare strøm

Vil du høre mere om mulighederne? Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Ring til os på

38401600

Få et tilbud på wifi uden svage punkter

Managed LAN er altid skræddersyet til de enkelte brugere - hvad end din virksomhed er kombineret lager og kontor, I har kontorer i udlandet eller behov for udvidet overvågning. Skriv dine kontaktdeltajer nedenfor - så finder vi den løsning, der passer til din virksomhed.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.