Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Installation af fibernet til erhverv

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Mere end kabler i jorden

Vil du gerne have den bedste internetløsning til din virksomhed, der både er hurtig, sikker og pålidelig? Så kan en fiberinstallation være det oplagte valg. Med fibernet fra GlobalConnect får I jeres egen lynhurtige, private erhvervsforbindelse og en række skræddersyede fordele, funktioner og tillægsydelser, som ikke er mulige ved en traditionel bredbåndsforbindelse.

Vi varetager alle opgaver forbundet med installationen af jeres nye fibernet, lige fra nedgravning, til trækning af kabler og selve installationen i bygningen. Hvordan en fibernet installation mere præcist forløber, kan du læse mere om herunder.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer, og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.

 

Etablering af fibernet – hvad skal der ske?

Når du har fundet ud af, om din virksomhed kan få fiber, og vi sammen er nået frem til den rette fiberløsning, skal virksomheden fysisk forbindes til fibernettet. Selve etableringen af fibernettet kan deles op i fire steps:

1. Valg af placering af fiberboks
2. Fiberrørene graves ned, så de når ind til din virksomhed
3. Installation af fiberboks
4. Tilslutning af dit nye fibernet

 • 1. Placering af fiberboks


  En fiberboks (også kaldet CPE) sikrer, at I kan anvende fibernet på forskellige enheder i virksomheden. Første step er at bestemme placeringen af fiberboksen.
 • 2. Dine nye fiberkabler skal i jorden


  Når placeringen af boksene er på plads, begynder arbejdet med at forbinde din virksomhed til det eksisterende fibernet. Typisk vil etablering af fibernet omfatte både gravearbejde og skydning, hvor vi vil skyde fiberrørene gennem jorden fra det eksisterende fibernet og ind til virksomheden og fiberboksen. Når rørene er på plads, skal der skal blæses fiber igennem dem, før I kan gøre brug af jeres lynhurtige forbindelse. • 3. Installation af fiberboks


  Når fiberkablerne er på plads, vil vores tekniker sørge for, at fiberboksen tilsluttes korrekt. Tilslutningen af din fiberboks foregår ved, at der bliver boret et hul i væggen ved fiberboksen, hvorefter et fiberkabel kan føres gennem væggen og ind til den indvendige fiberboks.
 • 4. Tilslutning af dit fibernet


  Når boksen er installeret, er sidste skridt, at I tilslutter jeres eget udstyr, som fx Wi-Fi router. Når der er styr på det tekniske og de nødvendige tilslutninger, kan I straks komme på jeres egen private erhvervsforbindelse og nyde godt af de fordele, der følger med et fibernetabonnement hos GlobalConnect.


Fibernet installation pris
– hvad skal det koste?

Prisen på fibernet til virksomheder afhænger af den løsning, I har valgt. Hos GlobalConnect har du nemlig mulighed for en løsning tilpasset din virksomhed samt en lang række tillægsprodukter.

Virksomhedstypen, og de mange skræddersyede services, der kan tilkøbes, vil dog påvirke den endelige pris. Ønsker du et prisoverslag på en løsning, der matcher behovene i netop din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 38 40 16 00.

Vil du vide mere om mulighederne for at få fibernet?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.