Ishockey VM 2018 har brug for verdensklasse netværk

Pressemeddelelse

Den 4. maj 2018.

undefined

Ishockey VM har brug for verdensklasse netværk

Når ishockey VM i dag starter med Danmark som vært, bliver medienetværket holdt sammen af GlobalConnect. Den danske virksomhed skal også sørge for lynhurtigt og stabilt internet, når den hidtil største event i Danmark bliver fulgt af over 1,3 mia. mennesker over hele verden.

Med over 1.000 journalister, over 40 broadcastere og flere hundredtusinder fans har VM i ishockey brug for et stærkt netværk og hurtige internetforbindelser. Det leverer GlobalConnect med en 2 x 10 Gbit/s-linje til både Boxen i Herning og Royal Arena i København. Eventet, der foregår i Herning og København, er det største på dansk jord til dato.

De lynhurtige fiberforbindelser og over 40 broadcasteres dedikerede forbindelser sikrer, at seerne i de mange hjem kan høre kommentatorerne, at der er internet til de over 300.000 fans, der har købt billet til kampene, og ikke mindst at broadcastere fra lande som Kina, Rusland og Canada har forbindelse til deres hjemlige stationer.

“Vi er stolte og ydmyge over at være med til at sørge for, at det største event i Danmark til dato løber af stablen uden problemer. Det er en en spændende og stor opgave at levere netværk og internet til ishockey VM, for der vil være over 1,3 mia. mennesker fra hele verden, der forventer, at de kan følge med, og det sørger vi for,” udtaler Anton Therkilsen, CSO, Global Connect.

 

Flere års planlægning

Planlægningen af den enorme opgave begyndte allerede for flere år siden og har varet helt frem til i går, hvor de sidste broadcastere afleverede bestilling til GlobalConnect.

“Vi har i flere år planlagt ned til mindste detalje, men til trods for en deadline i januar har vi så sent som i går modtaget bestillinger fra nye broadcastere. Vi er en fleksibel og seriøs partner, hvorfor vi har kunnet tage imod bestillinger og ændringer helt frem til generalprøven i går aftes – som i øvrigt gik helt, som den skulle,” afslutter Anton Therkilsen, CSO, GlobalConnect A/S

Danmark spiller deres første kamp i aften klokken 20.15.

 

 

Om GlobalConnect

GlobalConnect er Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 15.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 og har i dag mere end 280 medarbejdere på fire lokationer, heraf én i Tyskland. Virksomheden havde i 2017 en omsætning på 694 mio. kr.

 

#IIHFWorlds

 

For yderligere oplysninger:

Anton Therkildsen, CSO, GlobalConnect A/S, tlf. 27 13 33 01

E-mail: Anton.Therkildsen@globalconnect.dk

Tanja Luplau, Group Manager, Marketing, GlobalConnect A/S, tlf. 20 81 86 47

E-mail: tanja.luplau@globalconnect.dk

Denne pressemeddelelse er udsendt af Discus Communications på vegne af GlobalConnect A/S

Kom til gratis seminar

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.