Digital tænkepause - Inspirationsdag hos GlobalConnect

Intet virker så stærkt som pausen, har forfatteren Mark Twain skrevet. Derfor skal man turde tage sig tid til den. Til at træde et skridt eller to tilbage og forsøge at betragte tingene udefra. Med nye øjne. Den kan være svært at retfærdiggøre – og noget grænseoverskridende – i en travl hverdag. Ikke desto mindre kan det meget vel være i pausen du finder løsningen.

Dette er vores indgangsvinkel til GlobalConnects inspirationsdage, som vi afholder første gang den 29. maj. Her vil vi give dig mulighed for at tage en pause fra driften og de konkrete udfordringer i din organisation. Vi inviterer nogle af tidens mest interessante oplægsholdere, der vil inspirere med deres viden om og særlige blik på aktuelle emner inden for digitalisering. Du vil også få mulighed for at møde vores eksperter til en snak om jeres muligheder med vores løsninger.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Program

08.30 - Tjek ind, netværk og let morgenmad

09.00 - "Velkomst" v. Anton Therkildsen, CSO hos GlobalConnect A/S

09.10 - "Med hackeren på arbejde" v. Jens Roed Andersen, it-sikkerhedsekspert

09.40 - "It-truslerne åbner nye muligheder" v. Niels B. Rasmussen, Business Development Executive hos GlobalConnect A/S

10.15 - Pause - Netværk med ligesindede og mød produkteksperterne

10.45 - "Danmarks førende erhvervsmedie valgte private cloud for fem år siden –  her er Børsens erfaringer" v. Brian Skibby, it-chef hos Dagbladet Børsen

11.15 - "Spænder sci-fi ben for virkeligheden, når EU-kommissionen regulerer digitaliseringen?" v. Janus Sandsgaard, fagchef, it og digitalisering hos Dansk Erhverv

11.45 - Afrunding

12.00 - Let frokost med gourmet-hotdogs og pulled beef-burgers fra Sallies - Den autentiske amerikanske dinner, der bragte cheeseburgeren til Danmark helt tilbage i 1955!

Find vej

Tilmelding

BEMÆRK: Det koster ikke noget at deltage. Afbud skal sendes til gcmarketing@globalconnect.dk. Ved udeblivelse uden afbud faktureres 350kr.

 

 

Find vej

Oplægsholderne

Jens Roed Andersen
It-sikkerhedsekspert 

Selvstændig sikkerhedskonsulent og etisk hacker. Arbejder til dagligt med nogle af Danmarks største virksomheders it-sikkerhed. Han har desuden tidligere været med til udarbejdelsen af den nationale sikkerhedsstrategi under Helle Thorning-Smidths regering.

Du kan læse vores interview med Jens på vores blog.

 

"Med hackeren på arbejde"

Jens vil bl.a. fortælle om de aktuelle trusler og give et bud på, hvordan din virksomhed kan nedbringe risikoen for it-sikkerhedsbrud med op til 90% ved at få de basale ting på plads.

Du kan forvente et inspirerende oplæg, hvor vi kommer omkring emner som GDPR, hackere og it-sikkerhed. Og du vil gå herfra med nogle helt konkrete bud på, hvordan din virksomhed får en bedre it-hygiejne, således at du mere roligt kan gå den digitale fremtid i møde.

Brian Skibby
It-chef, Dagbladet Børsen 

Siden 1997 har Brian Skibby været med til at drive den digitale transformation hos Dagbladet Børsen, de sidste fire år som it-chef. Han har derfor en lang karriere bag sig fra en branche, der om nogen har oplevet konsekvenserne af digitaliseringen og de krav til hastighed og omstillingsparathed, som den kan kræve af en organisation.

 

"Danmarks førende erhvervsmedie valgte private cloud for fem år siden –  her er Børsens erfaringer"

På inspirationsdagen vil Brian Skibby fortælle om, hvorfor Danmarks førende erhvervsmedie har valgt at gå i skyen, hvorfor man har valgt privat cloud-løsningen fra GlobalConnect og at en outsourcing til et cloud-miljø kræver et tæt samarbejde – og hvad det helt konkret har betydet for hans team-sammensætning i Møntergade 19.

Janus Sandsgaard
Fagchef, IT og digitalisering Dansk Erhverv

Janus Sandsgaard er fagchef for digitalisering i Dansk Erhverv. Han har på forskellig vis beskæftiget sig med spændingsfeltet mellem teknologi, politik og forretning. Som embedsmand i centraladministrationen i 10’erne, som direktør for en lille it-virksomhed i 00’erne, og i 80’erne, hvor han som barn rodede med Commodore 64 og byggede eget rat og pedaler til et racerspil. Når arbejdet beordrer ham på weekend, laver han podcast om populærkultur og mere digitale teknologi.

 

"Spænder sci-fi ben for virkeligheden, når EU-kommissionen regulerer digitaliseringen?"

I 1970’erne var politikerne optaget af oliekrise og kold krig. I 2018 diskuterer Folketinget og EU kunstig intelligens og laver handlingsplaner for internet of things.

Hvad kan vi lære af tv-serier som Westworld, Mr. Robot og Black Mirror? Har virkeligheden overhalet fiktionen, eller spænder fiktionen ben for virkeligheden, inden vi får alvor tager hul på fremtiden?

I dette oplæg går vi på jagt og spotter koblinger mellem 30 års sci-fi og regeringens digitale vækstplan fra januar 2018.