GlobalConnect A/S køber T26 Technology A/S

GlobalConnect har købt det danske selskab T26 Technology og styrker derved sin position på det danske marked for it-outsourcing og it-services. T26 integrereres i GlobalConnect og købet får ikke betydning for T26s kunder eller medarbejdere.

“T26 er et selskab med flotte resultater og som har formået at opbygge en solid forretning omkring IT-outsourcing og IT-services. Vi vil sammen med den nuværende ledelse fortsætte dette arbejde og integrere T26 i vores eksisterende forretning. T26 kommer til at fungere som et selvstændig forretningsenhed, præcis som vi i dag også har brands som SuperTel og Gigacontent” siger Christian Holm Christensen, adm. direktør i GlobalConnect og fortsætter:

“Med opkøbet af T26 styrker vi vores position på det danske marked med fokus på at møde kunderne, hvor de er. Akkvisitionen supplerer desuden vores nyudviklede cloud-ydelser, som kommer såvel vores store som vores mindre kunder til gode. Ambitionen om løbende at styrke vores markedsposition kan dels nås gennem organisk vækst, dels via opkøb. Vores køb af T26 er et godt eksempel på det sidste.”

Sammenlægning

T26 Technology A/S fortsætter som selvstændig forretningsenhed og GlobalConnects eksisterende cloud-forretning bliver derfor integreret ind i den samlede forretningsenhed med T26s adm. direktør, Søren Peters, som leder af selskabet. Købet får dermed ikke betydning for T26s kunder eller medarbejdere, og kunderne vil således fortsat blive serviceret med produkter inden for Service Management og IT-services.

“T26 kommer med en viden om markedet og en stærk fokus på drift og proces, som jeg er sikker på, vil passe rigtig godt ind i GlobalConnects forretning. Vi vil dermed indgå som et godt supplement til resten af de produkter og services, som selskabet tilbyder sine kunder i dag,” siger Søren Peters, adm. direktør T26.

Købsprisen ønskes ikke oplyst af parterne. Købet træder i kraft pr. 1. juli 2015.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 13.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 af Niels Zibrandtsen og beskæftiger 200 medarbejdere på fire lokationer hvoraf én i Tyskland. Virksomheden havde i 2014 en omsætning på 477 mio. kr.

Om T26 Technology A/S

T26 Technology A/S har siden 2001 leveret specialiserede løsninger inden for IT-outsourcing og -drift til et bredt udsnit af private virksomheder og offentlige myndigheder. T26’s styrke findes i vores evne til at sætte kundernes IT-behov i fokus ved at prioritere fire fundamentale leverandøregenskaber: Agilitet, stabilitet, sikkerhed og kosteffektivitet. Disse egenskaber er byggestenene i T26’s DNA og udgør fundamentet i alle de løsninger, T26 idag leverer til kunderne. T26 er stiftet og i dag ejet af Niels Rasmussen, Danny Glæsner og Søren Peters, der den 1 juli overdrager nøglerne til GlobalConnect, men som alle aktivt fortsætter i forretningen fremadrettet.

For yderligere oplysninger:

Christian Holm Christensen, CEO, GlobalConnect A/S, tlf. 25 50 72 06, e-mail: christianh@globalconnect.dk
Søren Peters, CEO & Partner, T26 A/S, tlf. 20 25 05 50, e-mail: sp@t26.dk
Birgitte Hagsholm Andersen, Group Manager Marketing, GlobalConnect A/S, tlf. 31 43 72 56, e-mail: birgitte.andersen@globalconnect.dk

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.