Oplev den ultimative frihed med strategisk sourcing

Oplev den ultimative frihed: En tur i luftballon for 6 personer hen over det danske sommerland.

Udfyld formularen, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Oplev friheden til at vokse

Når du outsourcer strategisk med GlobalConnect, så vil du opleve at din it-infrastruktur bliver fleksibel i en grad, det er svært og ikke mindst meget bekosteligt at have i virksomheden. At du får adgang til fleksible ressourcer hos os, betyder dog ikke at du bliver en del af et åbent cloud-landskab. GlobalConnects Corporate Cloud er en lukket, privat cloud-løsning, der samtidig sikre, at dine data bliver i Danmark.

Oplev friheden til at fokusere

Strategisk sourcing giver dig mulighed for at overlade de opgaver, som virksomheden ikke er specialister i til højt specialiserede it-ressourcer - både menneskelige og teknologiske. GlobalConnect har omkring 200 specialiserede medarbejdere, der sikrer, at driften altid er optimal, og vores fokus på at være teknologisk på forkant, sikrer at du kan fokusere på at vokse din forretning og på din kernekompetencer. Men det gør dig hverken overflødig eller usynlig i din virksomhed. Outsourcing giver nemlig også mulighed for at synliggøre dine succeser i form af revisionserklæringer (ISAE 3402), der sikrer god it-gorvernance og at sikkerhedsprocedurer er opdaterede og klar til at sikre data, Service Level Agreements med garantier for høje oppetider og månedlige rapporter over driften, der også visualiserer det, der normalt ikke bliver talt om: Når det hele bare virker! 

Få frihed til

  • At vækste forretningen
  • At fokusere på kerneforretningen
  • At synliggøre dine succeser

Konkurrencereglerne

Reglerne, for at vinde den ultimative frihed, er simple. Du skal blot udfylde formularen ovenfor med dine oplysninger, så deltager du automatisk i lodtrækningen om ballonfærden for 6 personer. Når du vælger at deltage, så accepterer du samtidig, at GlobalConnect efterfølgende må kontakte dig med henblik på at koordinere et møde med en af vores account managers omkring din virksomheds mulige fordele ved strategisk sourcing.

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.