Medarbejdere

Mød GlobalConnects medarbejdere

Her kan du møde GlobalConnects medarbejdere og følge med i deres hverdag. Følg dem en dag på jobbet og hør deres unikke historier. 

Tore Heide Villund, GlobalConnect

13.000 m2 datacenter på samvittigheden

Han har mange evner og får dem alle i spil i sit job som Senior Group Manager, Datacenter hos GlobalConnect. Tore Heide Villund har været i spidsen for planlægning, projektering, salg og opførelse af hele 10.000 m2 ud af GlobalConnects samlede 13.000 m2 datacenterkapacitet. Han brænder både for den forretningsmæssige og praktiske del af jobbet– og alle delene indimellem.

Læs hele historien

Frank Sørensen, GlobalConnect

Du skal bruge begge hjernehalvdele

Frank Sørensen er 46 år, han bor i et rækkehus i Lumby og arbejder i GlobalConnects afdeling i Odense. Han har været i branchen i 24 år og har ved siden af sin professionelle karriere et aktivt liv i foreningspolitik. Han er oprindeligt uddannet elektronikmekaniker og har altid haft lyst til at ”lege med teknik”. 

Læs hele historien

Birthe Jørgensen, GlobalConnect

Sudoku på digitalsk

Her er Birthe Jørgensen, hun er 42 år og har arbejdet med planlægning af netværk de sidste 15 år i telebranchen og de sidste fem år hos GlobalConnect. Birthe bor med sin mand og to piger i Roskilde og elsker sit job som netplanner. Her har hun nemlig frihed til at træffe selvstændige beslutninger inden for faste rammer, og det matcher Birthes organisatoriske talent perfekt.

Læs hele historien

David Friis, GlobalConnect

En splidsers bekendelser

Her er David Friis, han er 40 år, uddannet elektriker og arbejder som Field Engineer hos GlobalConnect på niende år. Han bor i Borup og har to børn på 8 og 10 år. Han er godt tilfreds med sit job som splidser, fordi der er god balance mellem de forskellige arbejdsopgaver. 

Læs hele historien

Mikkel Sylvest, GlobalConnect

Mennesket bag nye telefonnumre vokser med opgaven

Mød Mikkel, der elsker at få udfordret sine arbejdsopgaver hver dag. Nye ansvarsområder giver spændende udfordringer. I hvert fald for Mikkel Sylvest,  LCR-Controller i GlobalConnect. Han trives godt med nye opgaver, og dem får han dagligt i sit job på Hørskætten.

Læs hele historien

Houle Eskesen, GlobalConnect

Mr. Q – Kvalitet og beredskabsplaner

Kvalitet tager tid. Det gør udarbejdelsen af beredskabsplaner også. Men tid er en sparsom og vigtig ressource. Hvor meget af den kan du undvære til at optimere jeres interne processer i forbindelse med at kvalitetssikre og –optimere jeres it-infrastruktur og udarbejde beredskabsplaner?

Læs hele historien

Henrik Bo Hansen, GlobalConnect

Outsourcing og Cloud-løsninger kræver dialog og ærlig rådgivning

Når man outsourcer sin virksomheds it til en ekstern cloud-udbyder, så er tillid nøgleordet. Tillid til at teknikken holder, og tillid til at menneskene man overdrager sine data til, kan håndtere dem forsvareligt, men i lige så højgrad rådgive til at den løsning man ender med, også er den rigtige på den lange bane. Vi har talt med Henrik Bo Hansen om hans job som Senior Manger i GlobalConnects cloud-afdeling.

Læs hele historien

Hugo Nielsen, GlobalConnect

Mød Hugo Nielsen – ansvarlig for GlobalConnects telefoni

Hugo Nielsen er overordnet ansvarlig for telefoni hos GlobalConnect. Han har arbejdet hos GlobalConnect i seks år og har tidligere arbejdet med wholesale-telefoni siden 1995.

Læs hele historien