Ledelse

GlobalConnects ledelse

220 dygtige medarbejdere er ansvarlige for den professionelle support og succesrige udvikling, som GlobalConnect er kendt for. Ledelsen og bestyrelsen mener, at det innovative miljø er et vigtigt værktøj for at fortsætte den positive vækst i virksomheden.

Christian Holm Christensen, 
CEO

Christian Holm Christensen har en baggrund inden for militæret og har en cand.scient.pol.-grad fra Århus Universitet.

Christian blev ansat i GlobalConnect 2007 og tiltrådte i 2014 som CEO efter en årrække at have fungeret som CSO.

Christian Holm Christensen har stor erfaring fra IT-industrien og har haft ledende stillinger hos Mobilix, ButlerNetworks samt arbejdet som selvstændig konsulent med speciale inden for opstart af virksomheder og har i alt 14 års praktisk erfaring i kontraktforhandling, tele-interconnect og ledelse.

Anton Therkildsen,
CSO

Anton Therkelsen har en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) fra Copenhagen Business School.

Han er tiltråd stillingen som salgs- og marketingdirektør for GlobalConnect i maj 2017. 

Anton har en lang erfaring fra it-branchen og kommer med et globalt udsyn senest fra stillingen som salgsdirektør i Fujitsu Danmark igennem mere end fem år.

Et særligt fokusområde for Anton vil være at skabe yderligere vækst i GlobalConnects tyske organisation. En satsning, der forventes at ville få positiv indflydelse for de eksisterende kunders stadig stigende fokus på international ekspansion og sammenhængskraft. 

 

Thomas Norling Kielgast, 
CFO

Thomas er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Thomas har mange års erfaring inden for økonomistyring og regnskab fra telebranchen. Thomas bliver bl.a. ansvarlig for at styrke og udvikle styringsredskaber og økonomifunktionerne hos GlobalConnect.

Pernille Simonsen Ravn, 
Director

Pernille Simonsen Ravn er uddannet som Eksportingeniør fra the Engineering College of Copenhagen og har fungeret som CTO siden 2013.

Hun blev ansat i GlobalConnect i sommeren 2000 og har haft ansvaret for opbygning af områderne marketing, salgssupport og service delivery, før hun i 2011 blev teknisk chef for GlobalConnects tekniske afdeling.

Pernilles hovedfokus og hovedmålsætninger har altid været planlægning og implementering af processer samt nødvendige værktøjer for at støtte GlobalConnects forretning – med fokus på kundetilfredshed og ændringer i markedet.

Christian Holm Christensen, CEO

"Det gælder om at få placeret Danmark på verdenskortet"

Vi har stillet Christian Holm Christensen 4 spørgsmål. Du kan se videoen med hans svar her.