Bestyrelse

GlobalConnects bestyrelse

220 dygtige medarbejdere er ansvarlige for den professionelle support og succesrige udvikling, som GlobalConnect er kendt for. Bestyrelsen mener ligesom den daglige ledelse, at det innovative miljø er et vigtigt værktøj for at fortsætte den positive vækst i virksomheden.

Niels Zibrandtsen,
Bestyrelsesformand

Niels Zibrandtsen er grundlægger og primær ejer – sammen med sin familie – af GlobalConnect gennem ZS Holding A/S. Han er desuden grundlægger af ZS Holding, Zone Systems og Butler Networks. Niels Zibrandtsen har arbejdet for Brüel & Kjær, NCR, ABB, Dataco og Radiometer International, før han startede egen virksomhed. Niels Zibrandtsen er forretningsudvalgs- og hovedbestyrelsesmedlem i IT-Brancheforeningen, sidder i bestyrelsen i Dansk Internet Forum (DIFO/DK-Hostmaster) og er medlem af Teleforum i Erhvervsstyrelsen. Niels Zibrandtsen brænder for udviklingen af Danmark som videnssamfund.

Niels Ravn, 
Næstformand

Niels Ravn har været medlem af GlobalConnect’s bestyrelse siden 2002. Han har siddet som formand fra 2003 og frem til 2014. Med en kandidatgrad i økonomi har Niels Ravn arbejdet for Novo Nordisk A/S i 14 år, senest som Senior Manager inden for group financial management. Fra 1985 og frem til han i 2003 fyldte 60, og krydsede virksomhedens obligatoriske pensionsalder, arbejdede Niels Ravn for VKR Holding A/S, de sidste 11 år som Group Director. Igennem mange år har Niels Ravn været medlem af forskellige bestyrelser og påtaget sig forskellige konsulentarbejder, og han har i de seneste år arbejdet som finansiel rådgiver for de største organisationer i Danmark.

Michael Allen Potter,
bestyrelsesmedlem

Michael Potter er direktør i Paradigm Ventures, et familieejet investeringsfirma, der fokuserer på grøn teknologi, økologiske fødevarer og socialøkonomiske virksomheder. Tidligere var Michael Potter næstformand, stifter og President i Esprit Telecom plc., en pan-europæisk telekommunikationsudbyder. Han var tidligere international telekommunikationsanalytiker ved Center for Strategic & International Studies (CSIS) in Washington, D.C. Michael Potter var også næstformand i den stiftende bestyrelse i European Competitive Telecommunications Association (ECTA). Michael Potter fungerer som medierådgiver ved Singularity University.

Han er i bestyrelsen for Manna Energy Foundation, en non profit-organisation, der fokuserer på drikkevandsløsninger til udviklingslande og udviklingen af socialøkonomiske projekter. Michael Potter støtter initiativet Geeks Without Frontiers, som sammen med Google har udviklet et nyt opensource mesh 80211.s wifi-system, som er målrettet internetløsninger til byer og landsbyer. Han er tilknyttet Odyssey Moon’s advisoryboard, den første deltager i Google’s Lunar Xprize. Michael Potter er Senior Fellow i the International Institute of Space Commerce. Hans artikler om højteknologi og politikker er udgivet bredt. Michael Potter modtog sin MSc-grad fra London School of Economics. Michael Potter har været medlem af bestyrelsen i GlobalConnect siden begyndelsen som medejer.

Fold ud / ind

Lisbeth Zibrandtsen,
Bestyrelsesmedlem

Lisbeth Zibrandtsen er – sammen med hendes familie – stifter og primær ejer af GlobalConnect gennem ZS Holding A/S. Hun sidder i følgende bestyrelser: ZS Holding A/S (bestyrelsesmedlem og CEO), GlobalConnect A/S (bestyrelsesmedlem), Supertel A/S (bestyrelsesmedlem), Bregnerødgård ApS (Bestyrelsesmedlem), Zone Systems A/S (bestyrelsesmedlem og -formand). En særlig interesse i bestyrelsesarbejdet er social ansvarlighed.

Ved siden af hendes arbejde i GlobalConnect og datterselskaber, driver Lisbeth Zibrandtsen et stort stutteri, Bregnerødgård ApS, i Nordsjælland, med opstaldning af andres såvel som egne meget fine heste. Hendes egen – så vel som hendes datters – særlige interesse er dressur. Hendes datter, Anna Zibrandtsen, er blandt de allerbedste dressurryttere i juniorkategorien i Europa, hvilket giver Lisbeth Zibrandtsen mulighed for at følge de bedste dressurryttere i Danmark så vel som internationalt. Lisbeth Zibrandtsen er også selv en ivrig dressurrytter.

Fold ud / ind

Claus Dindler,
bestyrelsesmedlem

Claus Dindler har lang erfaring med salg fra seniorpositioner hos Rank Xerox og RE Dataco International, og han har herigennem tilegnet sig indgående kendskab med it-systemer, telekommunikation og international ledelse. I 1993 blev Claus Dindler en del af konsulentvirksomheden Team Learning A/S som seniorkonsulent, og i 1997 blev han partner. Claus Dindler blev en del af GlobalConnect A/S i november 1999 som salgs- og marketingsdirektør.

Lars Monrad-Gylling,
Bestyrelsesmedlem

Lars Monrad-Gylling har stor erfaring som CEO, bestyrelsesformand og direktør for virksomheder og organisationer inden for it og telekommunikation. Han har en lang erfaring fra 15 år som CEO for KMD A/S – en stor dansk it-service-virksomhed – med stærke positioner indenfor SW-udvikling, it-outsourcing og BPO. Lars var CEO, da KMD var offentligt ejet, under privatiseringen af virksomheden og senere under kapitalfundsejerskab. I syv år har Lars også siddet som formand for IT-Branchen og som direktør i Dansk Erhverv. Sideløbende har han hjulpet kapitalfonde som industrirådgiver og direktør i virksomheder såsom Kvadrat A/S og Orifarm A/S.

Ole Hvelplund,
bestyrelsesmedlem

Beskrivelsen af Ole Hvelplund er under udarbejdelse.


Niels Zibrandtsen

Bestyrelsesformand og grundlægger af GlobalConnect A/S.

Man bliver nødt til at prøve nogle nye måder at gøre ting på...
Video