Arbejdsmiljø og værdier

Selvstændighed og ansvarlighed

Hos GlobalConnect er vi fuldt fokuseret på kundeservice og kvalitet. Vi arbejder selvstændigt, og vi fungerer bedst, når vi strukturerer og administrerer vores arbejdsliv selv. Vi sikrer os, at arbejdet bliver udført på den bedst mulige måde, og vi tager altid højde for kunders og kollegers behov og fordele.

Vi anser det for en vigtig kvalitet, at være i stand til at tage ejerskab og fuldt ansvar for sit eget arbejdsområde. Samtidig ønsker vi, at vores medarbejdere er gode til at samarbejde, og at alle synes godt om at arbejde i teams. Det er også vigtigt at kunne kommunikere klart, og at være klar til at hjælpe en kollega.

Vi bestræber os på at gøre arbejdsmiljøet så inspirerende og så motiverende som muligt, og at vi igennem vores arbejdsopgaver gør optimalt brug af færdigheder og kvalifikationer. Samtidig er det vores mål, at alle medarbejdere hele tiden lærer noget nyt, og at alle på den måde får mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt.

Vi sætter pris på ideerne

Hos GlobalConnect er der kort vej fra idé til handling. Alle ansatte uanset stilling er velkomne til at bidrage med ideer, som kan være med til at sikre firmaets fortsatte vækst og success. Udveksling af erfaringer er også en vigtig del af GlobalConnect. Vores medarbejderes udvikling er en vigtig del af GlobalConnects værdisæt, især fordi vores medarbejdere er firmaets grundlag.

Glæde og balance

At arbejde hos GlobalConnect skal være sjovt. Vi har muligheden for at vise, hvad vi kan udrette, og vi er ikke bange for at prøve noget nyt. Vi respekterer og sætter pris på vores kolleger, og vi har en fælles høj arbejdsetik. Vi er klar over, at vi somme tider skal yde en ekstra indsats, når vi har travlt, men vi værdsætter og gennemfører en sund balance imellem arbejde og det sociale liv. Og vi har naturligvis stor forståelse og respekt for familielivet.

Vores værdisæt:

Vi er en virksomhed med et spændende, fleksibelt og udfordrende arbejdsmiljø, hvor vi med stolthed, glæde og entusiasme udvikler vores kompetencer på en professionel og kreativ måde for i fællesskab og med gensidig respekt at fortsætte væksten og succesen hos GlobalConnect.