Ledelse

Mød GlobalConnects ledelse

285 dygtige medarbejdere er ansvarlige for den professionelle support og succesrige udvikling, som GlobalConnect er kendt for. Ledelsen og bestyrelsen mener, at det innovative miljø er et vigtigt værktøj for at fortsætte den positive vækst i virksomheden.

Martin Lippert,

CEO

Martin Lippert er CEO i GlobalConnect og har tidligere været administrerende direktør i Broadnet, som nu er fusioneret med GlobalConnect.

Martin Lippert har stor erfaring fra IT-industrien og har haft ledende stillinger hos både Danadata, TDC og MACH. 

Martin er uddannet Cand.Eocon og har været i IT/telekom industrien hele sin karriere.

  

Anton Therkildsen,
CSO

Anton Therkildsen er salgs- og marketingdirektør i GlobalConnect.

Anton har en lang erfaring fra it-branchen og kommer med et globalt udsyn senest fra stillingen som salgsdirektør i Fujitsu Danmark igennem mere end fem år.

Et særligt fokusområde for Anton vil være at skabe yderligere vækst i GlobalConnects tyske organisation. En satsning, der forventes at ville få positiv indflydelse for de eksisterende kunders stadig stigende fokus på international ekspansion og sammenhængskraft.

Han har en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) fra Copenhagen Business School. 

 

Thomas Caspersen Nielsen,
CMO

Thomas Caspersen Nielsen er markedsdirektør i GlobalConnect. Han har ansvar for GlobalConnects markedsstrategi i Danmark og Tyskland.

Thomas er uddannet fra CBS og har mere end 20 års erfaring med udvikling og implementering af go-to-market-strategier.

Pernille Simonsen Ravn,
COO

Pernille Simonsen Ravn er teknisk direktør i GlobalConnect.

Pernilles hovedfokus og hovedmålsætninger har altid været planlægning og implementering af processer samt nødvendige værktøjer for at støtte GlobalConnects forretning – med fokus på kundetilfredshed og ændringer i markedet.

Hun blev ansat i GlobalConnect i sommeren 2000 og har haft ansvaret for opbygning af områderne marketing, salgssupport og service delivery, før hun i 2011 blev teknisk chef for GlobalConnects tekniske afdeling.

Hun er uddannet som Eksportingeniør fra the Engineering College of Copenhagen.

Anders Kuhn Saaby,
CTO

Mere information på vej.

  

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.