Ledelse & organisation

GlobalConnects organisation

GlobalConnects organisation er konsolideret, veletableret og dansk. 
Læs mere om vores historie

Mød GlobalConnects ledelse

220 dygtige medarbejdere er ansvarlige for den professionelle support og succesrige udvikling, som GlobalConnect er kendt for. Ledelsen og bestyrelsen mener, at det innovative miljø er et vigtigt værktøj for at fortsætte den positive vækst i virksomheden.

Christian Holm Christensen,
CEO

Christian Holm Christensen har en baggrund inden for militæret og har en cand.scient.pol.-grad fra Århus Universitet. Christian Holm Christensen blev ansat i GlobalConnect 2007. Christian Holm Christensen har stor erfaring fra IT-industrien og har haft ledende stillinger hos Mobilix, ButlerNetworks samt arbejdet som selvstændig konsulent med speciale inden for opstart af virksomheder og har i alt 14 års praktisk erfaring i kontraktforhandling, tele-interconnect og ledelse.

Lars Lastein, 
CSO

Lars Lastein har gennem hele sin karriere arbejdet i krydsfeltet mellem teknologi, innovation, marked og ledelse inden for telekommunikation og it-industrien. Lars er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i produktudvikling og innovation og har desuden en Mastergrad i NLP. I mere end 15 år har Lars arbejdet med at konvertere teknologi til værdiskabende services i et voksende marked ved siden af sin rolle som salgsleder og strategisk produktudvikler. Lars har siden 2010 været ansat i GlobalConnect, sidst som Head of Corporate Sales, og udfylder i dag rollen som CSO med overordnet ansvar for salg og marketing.

Thomas Norling Kielgast,
CFO

Thomas har mange års erfaring inden for økonomistyring og regnskab fra tele-branchen. Thomas bliver bl.a. ansvarlig for at styrke og udvikle styringsredskaber og økonomifunktionerne hos GlobalConnect.

Thomas er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Pernille Ravn,
CTO

Pernille Ravn er uddannet som Eksportingeniør fra the Engineering College of Copenhagen. Pernille Ravn blev ansat i GlobalConnect i sommeren 2000 og har haft ansvaret for opbygning af områderne marketing, salgssupport og service delivery, før hun i 2011 blev teknisk chef for GlobalConnects tekniske afdeling. Pernille Ravns hovedfokus og hovedmålsætninger har altid været planlægning og implementering af processer samt nødvendige værktøjer for at støtte GlobalConnects forretning – med fokus på kundetilfredshed og ændringer i markedet.

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.