Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Netværksløsninger til fremtiden i dansk detailhandel

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Et stærkt netværk er afgørende for fremtiden i dansk detailhandel

Fra interaktive kundeoplevelser til shopping på tværs af fysiske og digitale kanaler, stiller både fremtidens forbruger og markedets nye, digitale løsninger større krav til stabiliteten, sikkerheden og skalerbarheden af dit netværk. Hos os får I en samlet, tilpasset løsning til jeres forretning, så I kan gå fremtidens digitale landskab sikkert i møde.
Vi kalder det SmartConnect.

Det får I med SmartConnect

Fremtidens netværksløsning

Om det er wifi, LAN eller WAN, så sørger vi for, at både gæster, kunder og medarbejdere er forbundet gennem et hurtigt og stabilt netværk på tværs af dine kontorer, lagre og butikker. Vi leverer en fleksibel og fuldt skalérbar forbindelse, der let kan tilpasses ændringer i din forretning.
I samarbejde med jer finder vi frem til den sammensætning af netværksprodukter, der passer bedst til jeres behov.

Vi tager ansvaret for jeres netværk

Med vores ‘managed’ løsninger, er det slut med at ringe forgæves rundt til forskellige udbydere, hvis netværket driller i en eller flere af jeres butikker eller kontorer. Vi administrerer hele dit netværk, så du og dine medarbejdere kun har ét kontaktpunkt på alle netværksrelaterede spørgsmål.
I får samtidig adgang til vores portal, hvor I selv har mulighed for at følge med i netværkets aktiviteter i realtid, og dermed få det fulde overblik over netværkets ressourceforbrug og kapacitet.

Sikret & beskyttet

Vi ved, at netværk og sikkerhed går hånd i hånd, og at det er helt essentielt for jeres forretning og for jeres kunder, at dataen er tilstrækkeligt beskyttet.
Vi hjælper jer med at opsætte en skræddersyet sikkerhedsplan designet til at beskytte jeres data mod tab og tyveri. Vi overvåger jeres netværk og IT-miljø døgnet rundt, så vi hurtigt og effektivt kan reagere på eventuelle trusler. Skulle uheldet være ude, har vi et dedikeret team, der proaktivt sikrer backup af jeres data.

SmartConnect i praksis

 

Fundamentet: Managed SD-WAN

 • Forbind alle lokationer, herunder butikker, kontorer og lagre.
 • Forbind lokationerne på et sikkert, krypteret netværk.
 • Overvåg al trafik i realtid og brug informationerne til
  løbende justere netværkets ressourceforbrug.

Forbindelsen: Managed LAN & WiFi

 • Tilbyd ansatte og kunder et stabilt netværk i butikker, på kontorer og lagre, der er dimensioneret og installeret korrekt fra begyndelsen.
 • Styrk kundernes oplevelse i butikkerne, når vi sørger for, at der ikke er ‘blind spots’ i forretningen.
 • Udvid kapaciteten af netværket i takt med at virksomheden får nye lokationer eller nye digitale løsninger integreres.

Forsvaret: Skræddersyet sikkerhed

 • Fleksibelt. Firewall-kapaciteten kan udvides når behovet opstår.
 • Sikret. Netværket overvåges og vi filtrerer uønsket trafik fra.
 • Stabilt. Vi har vores anti DDoS i vores eget netværk, og det sikrer at jeres medarbejdere og kunder ikke oplever latency på netværket.

 

 

SmartConnect understøtter den digital detailhandel
Ved at integrere IoT-enheder i SmartConnect-netværket kan detailvirksomheder opnå en udvidet netværkstilslutning. Dette gør det muligt for IoT-enhederne at kommunikere direkte med SmartConnect-infrastrukturen og udveksle data i realtid. Det åbner dørene for innovative anvendelser som fjernstyring, overvågning af enheder og avanceret dataanalyse, samtidig med at netværket let kan administrere opskalering og nye lokationer.
SmartConnect er en løsning, der er designet til fremtidens forandringer.

Er du klar til fremtidens detailhandel?

Download vores guide fremtiden i detailhandlen, og få indblik i de teknologier og løsninger, der kommer til at definere ønsker og behov hos fremtidens forbruger.

Få et tilbud på en tilpasset løsning til din virksomhed, så du står stærkt, stabilt og sikkert i detailhandlens digitale fremtid.

+45 38 40 16 00

kontakt@globalconnect.dk

GlobalConnect leverer et fremtidssikret netværk til POWER

Fiberløsning fremtidssikrer Imerco

Danmarks største omnichannel-forhandler af køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør får fiberforbindelser til samtlige forretninger.

Read more
Fiberløsning fremtidssikrer Imerco

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.