Få stærkt lokalt netværk som en service

Få stabilt wi-fi

Stærkt lokalnetværk fra kun 1 kr. per medarbejder om dagen

Med en Managed LAN-løsning fra GlobalConnect får I en professionel leverandør, der tager hele ansvaret for et effektivt lokalnetværk, som altid er fuldt opdateret, sikkert og giver en god brugeroplevelse til medarbejdere og gæster. Alt sammen i en fleksibel og skalerbar løsning til en fast månedlig pris.

Med Managed LAN får I sikkerhed til en fast pris

Forældet eller nedslidt udstyr øger risikoen for vellykkede hackerangreb og nedbrud eller fejl på netværket.

Med en Managed LAN-løsning hos GlobalConnect er I garanteret hardware af høj kvalitet og automatisk opdateret software. I betaler en fast månedlig pris, der er ingen startomkostninger og I får gratis ekspertrådgivning om hvilken løsning, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Én leverandør som tager ansvaret for jeres lokalnetværk

Slut med at ringe frustreret rundt for at finde ud af, hvem der kan svare på et konkret spørgsmål eller løse et akut problem.

Vi tager hele ansvaret for, at I har et effektivt, stabilt og sikkert lokalnetværk. Vores dygtige support sikrer optimal performance døgnet rundt. I får ét kontaktpunkt og hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.

Vi er også eksperter i intelligente WAN-løsninger, så I kan få ét samlet, fremtidssikret netværk hos os.

Læs mere om intelligente WAN-løsninger

Stærk og stabil wi-fi giver en bedre brugeroplevelse

Både medarbejdere og gæster forventer et stabilt og sikkert trådløst netværk. Alt andet skaber irritation i hverdagen.

Med en Managed LAN-løsning hos GlobalConnect er I sikre på, at virksomhedens wifi er uden svage punkter, fordi vi har dimensioneret netværket korrekt fra start.

Det giver en god brugeroplevelse for ansatte såvel som besøgende og giver bevægelsesfrihed til at arbejde hvor som helst på arbejdspladsen.

Fleksible og skalerbare løsninger med Managed LAN

Hos GlobalConnect får I en individuelt tilpasset LAN-løsning, som både opfylder jeres behov nu – og i fremtiden.

Vores specialister kan altid hjælpe med at skalere og tilpasse jeres samlede løsning, hvis I fx får behov for større kapacitet, får nye lokaler eller behov for at styrke sikkerheden med videoovervågningen.

Alt dette er vi gearet til i GlobalConnect, uden at der skal lægges store, nye startinvesteringer eller andre budgetoverraskelser.

Hent produktark om Managed LAN

Download produktarket og se, hvordan I får et stærkt, sikkert og stabilt lokalnetværk til fast månedlig pris.

Download >