Til private Virksomheder

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Med IT-assessment får du et stærkt udgangspunkt for at optimere og fremtidssikre forretningen

Få overblik over din samlede IT-infrastruktur. Vores specialister rådgiver dig om hvordan du kan optimere her og nu – og om hvordan du fremtidssikrer. Vi vurderer blandt andet, om du følger ”best practice”, om du med fordel kan anvende nye teknologier, og om der er styr på licenser og patchniveauer.

Vil du høre mere om IT-assessment hos GlobalConnect?

Indsigt, overblik og sparring

Baseret på markedsledende teknologier og vores specialisters professionelle tilgang og forståelse af IT enterpriseløsninger/-miljøer, giver GlobalConnect IT-assessment service dig en dybdegående indsigtsrapport om dit nuværende IT-miljø.

Du får overblik over den aktuelle tilstand og opdaterede data, der giver dig værdifuld viden, når du skal vedligeholde, optimere og fremtidssikre din IT-infrastruktur med de rigtige investeringer.

En effektiv SaaS der viser dit miljø i realtime

GlobalConnect IT-assessment leveres som Software as a Service (SaaS), der automatisk og kontinuerligt scanner og opsamler data fra dit IT-miljø.

Du får et godt overblik og kan følge med via din egen webportal, hvor grafik og tabeller afspejler dit IT-miljø i realtime. Vores specialister kan desuden rådgive dig om optimering og valg af fremtidig IT-løsninger på baggrund af en ekspertanalyse af indsamlede data.

Bedre driftsøkonomi og de rigtige investeringer

Manglende overblik over IT-infrastrukturen på grund af tidskrævende manuel indsamling af data og dokumentation giver en ineffektiv og omkostningstung drift.

GlobalConnect IT-assessment samler fragmenterede data og giver aktuel indsigt i dit samlede IT-miljø. På den måde får du et solidt grundlag for driftsoptimering, beslutning om fremtidige investeringer, der kan bakke forretningsstrategien op, og bedre udnyttelse af jeres nuværende IT-ressourcer.

Hent brochuren: Overblik med IT-assessment

Her kan du hente vores produktark og se mere om, hvordan du får et præcist overblik over dit IT-miljø i samarbejde med GlobalConnect.

Download >

Skal vi skabe et bedre overblik hos jer?

Lad os hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres løsninger og optimere der, hvor potentialet er.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.