Flyt jeres IT og data i skyen

Kontakt os >

Flyt din IT og data i skyen for at reducere omkostningerne og optimere forretningen

Ved at kombinere og integrere flere leverancemodeller i en Hybrid Cloud-løsning, kan I udnytte fordelene ved de forskellige modeller maksimalt. Vi finder de bedste og billigste Cloud-udbydere og sammensætter den optimale løsning. Services, der leveres via GlobalConnect, kan integreres og administreres som en del af en samlet aftale om Cloud/IT-outsourcing

Infrastruktur

Optimer din IT-infrastruktur ved at kombinere de bedste elementer og de største fordele ved forskellige Cloud service-modeller.

Hos GlobalConnect kan du vælge og sammensætte Private og Public Cloud i de hybride løsninger, som understøtter og fremtidssikrer jeres forretning bedst.

Mere om infrastruktur

Backup

Har du overvejet, hvor værdifuld en opdateret, sikret og valid backup af virksomhedens betydningsfulde data er? Og – ikke mindst – hvad det kan koste, hvis den mangler?

Den rigtige backupløsning kan sikre organisationen og virksomheden mod totalt kollaps.

GlobalConnect leverer gennemtænkte og skalerbare backupløsninger, der minimerer virksomhedens risiko for tab af betydningsfulde data på tværs af platforme – virtuel, fysisk og cloud.

Mere om backup

Netværk

Spørg jer selv, om det giver mening, at I selv fortsætter med at bruge tid på at administrere virksomhedens netværk.

En effektiv, sikker drift, overvågning og administration af komplekse netværk, kræver et team af erfarne eksperter døgnet rundt.

GlobalConnect har ekspertteamet og kan levere LAN, WAN og SD-WAN services i et professionelt set-up baseret på de nyeste teknologier.

Mere om SD-WAN

Sikkerhed

GlobalConnects sikkerhedsløsninger og sikkerhedsspecialister er dine allierede i kampen mod cyber-kriminelle, som typisk går typisk efter virksomhedens svageste punkt.

De kriminelle er uhyggeligt opfindsomme, så angrebene antager konstant nye former. Det kræver indsigt, erfaring og et stærkt beredskab, hvis du vil inddæmme angrebene og minimere skaderne.

I tæt samarbejde med jer sammensætter vi de sikkerhedsservices, som opfylder jeres krav til kvalitet og tilgængelighed. På den måde er din forretning, herunder infrastruktur og data, beskyttet bedst muligt.

Mere om IT-sikkerhed