IT-løsninger til professionelle virksomheder

Kontakt os

En lettere hverdag. En bedre bundlinje

GlobalConnect leverer teknologi og rådgivning, der understøtter din digitale rejse – og forretning. Vi klarer alt det komplekse, så du kan nyde godt af effekten. Nemt og enkelt. Vores udgangspunkt er nemlig altid din forretning. Og derfor bygger vi IT-løsninger, der skaber nye muligheder for din forretning – og munder ud i lige så stor værdi for dig og dine medarbejdere, som de gør for dine kunder.

Fiber i jorden sender din forretning i skyen

Mere end 42.000 km fiber fordelt i Danmark, Norge, Tyskland – og vi graver stadig. Det betyder, at du let og hurtigt kan få en fiberforbindelse, der passer præcis til dine behov. Men det er bare begyndelsen. Hurtigt internet er forudsætningen for et stærkt netværk. Og med vores netværksydelser er du klar til at drage fordel af alle muligheder i skyen.

Læs mere om Netværk

Sikkerhed og stabilitet – uden sved på panden

IT-kriminalitet er desværre kommet for at blive, og hvert år rammes virksomheder i alle størrelser. Desværre overvurderer mange virksomheder deres sikkerhed – indtil det er for sent. Sammen får vi helt styr på sikkerheden i din virksomhed. Fra rådgivning til konkrete services. Fra kabler til skyen. End-to-end.

Læs mere om IT-sikkerhed

Få tid til dét, der betyder noget

Uanset om din virksomhed har en stor IT-afdeling, en enkelt IT-kyndig eller ingen overhovedet, kan du spare både tid, penge og bekymringer ved at outsource din IT-drift. Fordelene er mange og mulighederne endnu flere.

Læs mere om Outsourcing

Overlad dine data til os

Med mere end 18.000 m2 datacentre har vi god plads til dine data – og vi tager os godt af dem. I dag er data forretningskritiske, og derfor er det afgørende, at du placerer dem i et sikkert miljø. Overlad ansvaret for data, teknik og sikkerhed til os, og fokusér din tid på dét, der er vigtigt for dig.

Læs mere om Colocation i datacentre

Intelligente kommunikations-løsninger i skyen

Vi byder på telefoni med teknologisk fortegn. Vi tilbyder dig fleksible og skalérbare løsninger – uanset din branche og behov.

Læs mere om Unified communications