Bestil lynhurtig fiber

Bestil en lynhurtig og stabil professionel fiberforbindelse med router til internettet. I får jeres egen skalerbare erhvervsforbindelse, der ikke sinkes af støj fra private brugere eller andre virksomheder.

 

Oprettelse: 0,- kr.

Kære lejere i kontorfælleskabet.

GlobalConnect samarbejder med Nordea Ejendomme for at give lejerne ekstra fordele.

Vi har etableret fibernet i den ejendom, hvor I er lejere. Derfor kan I nu få en kraftig fiberforbindelse, som sikrer virksomheden stabilt og lynhurtigt internet til yderst konkurrencedygtige priser og 0,- kr. i oprettelse.

Når I bestiller et tilbud fra GlobalConnect, tager vi en dialog om hvilken hastighed, der passer bedst til jeres behov. Vælg mellem 100/100, 200/200 eller 1000/1000 Mbit/s.

Hvem er GlobalConnect?

GlobalConnect er et førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa. Vi leverer helhedsløsninger fra jord til sky baseret på egen infrastruktur, der består af 100.000 km fibernetværk og 33.000 kvadratmeter topsikrede datacentre i Danmark, Sverige, Norge og det nordlige Tyskland. GlobalConnect har 30.000 erhvervskunder og leverer også højhastigheds fibernetværk til 650.000 privatkunder i Sverige og Norge.