Miljørigtige data med A-rating

Kontakt os

GlobalConnect vil mindske energiforbruget

Danmarks samlede CO2-udledning skal nedsættes markant de kommende år, og datacentre spiller en væsentlig rolle. Studier viser, at datacentre i 2025 vil stå for op mod 20 procent af verdens strømforbrug, hvis udviklingen fortsætter, som den gør nu. Næsten 50 procent af Danmarks datatrafik løber gennem GlobalConnects infrastruktur, og derfor har vi et stort ansvar for at gå forrest i at mindske energiforbruget.

572

ton mindre CO2-udledning

50.476

træers optagelse af CO2

534

parcelhuses energiforbrug

Fra C-rating til A-rating

Det gennemsnitlige danske datacenter – måske også det, der står i din virksomhed – har en C-rating. GlobalConnect har som den første datacenterudbyder i Danmark opnået ”Energy Efficiency Certificate” med A-rating i energieffektivitet. Den omfattende optimering af vores infrastruktur har resulteret i store miljømæssige og økonomiske besparelser, som du med det samme kan blive en del af, hvis du kører på vores platform og systemer.

Bæredygtighed nu – og i fremtiden

Vi er kommet langt med at gennemføre en grøn optimering. Næste skridt er flere besparelser, der fx kraftigt reducerer behovet for køling. For GlobalConnect er bæredygtighed en rejse, hvor vi konstant har fokus på at gøre det endnu bedre.

Ønsker du at vide mere omkring vores energicertificering?

Download Eoptimos rapport om, hvordan GlobalConnect har arbejdet med energioptimering.

Download rapport