Hvad koster fibernet?

Fibernet er virksomhedens garanti for en lynhurtig internethastighed, der bl.a. sikrer jer hurtig og sikker adgang til filer og programmer i skyen, gnidningsfrie videoopkald og onlinemøder og nem og effektiv udveksling af filer og data.

Hvad koster fibernet? Med fibernet fra GlobalConnect, får jeres virksomhed mere for pengene end ved en traditionel bredbåndsforbindelse. I får jeres egen digitale motorvej, der både er hurtigere, mere pålidelig og mere sikker. I fællesskab skræddersyer vi den perfekte løsning for jer, og prisen på fibernet vil således afhænge af jeres valg af hastighed, ydelser og services samt virksomhedens placering.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Hvad det koster at få lagt fibernet ind afhænger af virksomhedens placering. Da virksomheden skal forbindes til det eksisterende fibernet, vil afstanden hertil påvirke prisen på at få installeret fibernet til erhverv. Er virksomheden placeret tæt på et eksisterende tilslutningspunkt, er installationen både nemmere og billigere, end det er tilfældet for virksomheder med større afstand til en tilslutning.

Kontakt gerne vores kundesupport og hør mere om, hvad det vil koste for jeres virksomhed at få lagt fibernet ind.

Hvad koster fibernet om måneden?

I betaler et månedligt beløb for en fibernet abonnementsløsning. Denne løsning er naturligvis skræddersyet jeres virksomhed og kan se forskellig ud alt efter, om der er tale om en mindre, større eller offentlig virksomhed.

Hvad fibernet koster om måneden afhænger med andre ord af virksomhedens behov. Fibernet er ikke bare fibernet, og vi tilbyder en række tilvalg, som I kan vælge til eller fra for at sikre en skræddersyet løsning, der matcher jeres behov når det kommer til sikkerhed, hastighed, evt. cloud services mv.
De forskellige tilvalg og fravalg har betydning for den månedlige pris for jeres fiberforbindelse.

Tag en snak med GlobalConnect og hør mere om vores fiber erhvervspriser

GlobalConnect leverer sikkert og lynhurtigt fibernet til erhverv, med skræddersyede skalerbare løsninger, der matcher din virksomhed nu og længere ud i fremtiden. Hos GlobalConnect får I desuden jeres helt egen forbindelse, så kvaliteten af virksomhedens internet aldrig bliver forringet af andres aktivitet. Derfor er din virksomhed altid garanteret en stabil, sikker og lynhurtig forbindelse, når I vælger en fibernet hos os.