Lynhurtig fiber til din virksomhed

Kan I få fiber? >
100.000

km fiber

33.000

m2 datacentre

30.000

kunder

Øg hastigheden og eliminér ventetiden - med fiber

Sløvt internet og lang load-tid er ikke kun tidsspilde, men ofte også til stor frustration for alle, der er berørte af den langsomme forbindelse.

Fiberløsninger fra GlobalConnect giver mulighed for, at jeres virksomhed får egen forbindelse, der gør det både hurtigere og mere sikkert for virksomheden at være forbundet til internettet.

Få jeres egen digitale motorvej med en fiberforbindelse

Som kunde hos GlobalConnect får I en stabil erhvervsfiberforbindelse, der med garanti ikke sænkes af støj fra private brugere eller andre virksomheder.

På en almindelig fiberforbindelse til private deler mange forskellige brugere de samme linjer. Det kan sammenlignes med en trafikeret motorvej, hvor der opstår kø og frustrerende ventetid, når der mange på vejen samtidig.

Jeres lynhurtige fiberforbindelse er jeres egen dedikerede, som ikke benyttes af andre. På den måde er I sikre på, at dataflow til og fra virksomheden ikke bliver forstyrret af andres uvedkommende trafik.

”Et hurtigt og stabilt internet er blevet forretningskritisk for enhver virksomhed – derfor overvåger vi din løsning 24 timer i døgnet for at sikre dig den bedste oppetid.”

Michael Berthelsen Head of Customer Care Denmark, Customer Service & NOC

Tillægstjenester til fiber

 • SmartFiber

  Med SmartFiber fra GlobalConnect får din virksomhed den hurtigste internetforbindelse på markedet, med en komplet netværksløsning, som giver dig en sikker og enkel hverdag. I stedet for at bekymre dig om IT-løsninger, kan du nu bruge din tid på at skabe værdi for virksomheden.

  Læs mere om SmartFiber

 • DDoS-beskyttelse

  DDoS-angreb er en af de hyppigste trusler mod virksomheder, og konsekvenserne er desværre store. Angrebene bombarderer dit website med indgående trafik, som lægger dit website og dine systemer ned.

  Vi kan sikre dig mod truslen ved at monitorere og sammenligne din virksomheds indgående trafik løbende. Hvis trafikken øges, kan vi filtrere den uønskede trafik, så du ikke bliver påvirket af angrebet, men kan drive din forretning som altid.

  Læs mere om DDoS her

 • Managed Next Generation Firewall

  Navigér sikkert online med en Managed Firewall. Det er branchens sikreste firewall – uden behov for at investere i eget udstyr. Vores Managed Firewall garanterer dig optimal ydeevne og sikkerhed – og du slipper for at tænke på installation og drift. Det er nemt, enkelt og effektivt.

 • Backup

  Hvis din virksomhed eksempelvis rammes af en virus eller bliver offer for et ransomware-angreb, bliver dine backup-data din virksomheds livline. Vi hjælper dig med at få styr på dine backup-processer og sørger for, at dine data er i gode hænder gennem services som Veeam CloudConnect og Insider Protection.

  Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få helt styr på dine backup-data.

  Læs mere om backup her.

 • Redundans

  Selvom vores fiberforbindelse allerede er blandt markedets mest driftssikre, har vi lagt endnu et lag på. Med redundans på dine netværksløsninger og internet er du sikret en backup-linje, hvis dit fiberkabel eksempelvis bliver gravet over af en ivrig gør-det-selv-type. Med to fiberlinjer fra to forskellige kredsløb, er din virksomhed altid online – også hvis uheldet er ude.