Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Date

24. March 2021

Time

10.35 - 10.55

Place

online

Gratis event med 5 gode tips til din næste netværksløsning

Mød vores super skarpe Head of DynamicS Networks Solutions, Marie Skouenborg på Digital Summit 2021. Marie har mere end 10 års erfaring med netværksløsninger i Norden, og viser en række inspirerende kundecases.

Digital Summit Onsdag 24. marts 10.35 – 10.55

”5 ting som bliver nemmere, når du har en software-baseret netværksløsning” med Head of DynamicS Networks Solutions,Marie Skouenborg :

Se en række inspirerende eksempler på nye softwarebaserede netværksløsninger med udgangspunkt i aktuelle kundecases fra en af de førende udbydere af intelligente WAN-løsninger.

Forstå hvordan og hvorfor det nu er nemmere at lave individuelt tilpassede løsninger med gode brugeroplevelser, fremtidssikre jeres netværk, øge sikkerheden med next generation firewall og have fuld applikationskontrol via egen webportal.

Om Digital Summit Days 2021

3 dages online event 23.-24.-25. marts med masser af inspiration til den digitale organisation, nye tendenser og bud på fremtidssikrede netværksløsninger til digitale chefer, konsulenter og it-direktører. GlobalConnect er med på dag 2, der har temaet: Den data- og clouddrevne forretning.

Vil du høre mere om softwarebaserede netværksløsninger allerede nu?

Ring til os på telefon +45 7730 3000 eller udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.