GlobalConnect på Computerworld Digital Summit 2021

Dato

24. marts 2021

Tid

10.35 - 10.55

Sted

online

Gratis event med 5 gode tips til din næste netværksløsning

Mød vores super skarpe Head of DynamicS Networks Solutions, Marie Skouenborg på Digital Summit 2021. Marie har mere end 10 års erfaring med netværksløsninger i Norden, og viser en række inspirerende kundecases.

Digital Summit Onsdag 24. marts 10.35 – 10.55

”5 ting som bliver nemmere, når du har en software-baseret netværksløsning” med Head of DynamicS Networks Solutions,Marie Skouenborg :

Se en række inspirerende eksempler på nye softwarebaserede netværksløsninger med udgangspunkt i aktuelle kundecases fra en af de førende udbydere af intelligente WAN-løsninger.

Forstå hvordan og hvorfor det nu er nemmere at lave individuelt tilpassede løsninger med gode brugeroplevelser, fremtidssikre jeres netværk, øge sikkerheden med next generation firewall og have fuld applikationskontrol via egen webportal.

Tilmeld dig Computerworld Digital Summit her

Om Digital Summit Days 2021

3 dages online event 23.-24.-25. marts med masser af inspiration til den digitale organisation, nye tendenser og bud på fremtidssikrede netværksløsninger til digitale chefer, konsulenter og it-direktører. GlobalConnect er med på dag 2, der har temaet: Den data- og clouddrevne forretning.