Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

De mest udbredte cybertrusler mod danske virksomheder

Ransomware, malware, phishing… De cyberkriminelle opfinder konstant nye måder at angribe virksomheder og organisationer på. Kender du til de farligste og mest udbredte cybertrusler? Og ved du, hvordan du beskytter din virksomhed mod dem?

Formålet med et cyberangreb er ofte at skaffe adgang til forretningskritiske informationer, kreditkortoplysninger, passwords og lignende, som kan anvendes til at skabe økonomisk gevinst. Mange cyberangreb indledes via falske e-mails, hvor modtageren ubevidst giver hackerne adgang til interne systemer via fx links eller vedhæftede filer. Angreb kan også initieres via åbne WiFi-netværk eller USB-stik.

Vi har samlet en oversigt over de typer af cyberangreb, som er mest udbredte i øjeblikket, og som I derfor skal være særligt opmærksomme på at sikre jer imod.

Få sikret jeres forretning. Vi rådgiver om alt fra backup-løsninger til sikring mod DDoS-angreb og har sikkerhedsprodukter til alle typer og størrelser af virksomheder. Ring og hør mere eller skriv til os for at booke et møde.

38401600

eGuide: Det skal du vide om cybersikkerhed i 2021

Vil du vide, hvordan du kan beskytte virksomheden mod disse cybertrusler? Download vores guide om cybersikkerhed og få gode råd til, hvordan du kan forbedre sikkerheden i hverdagen.

Download

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.