Få et stærkt beredskab mod hackerangreb med GlobalConnect

Styrk jeres digitale selvforsvar

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Hvorfor anti-DDoS?

DDoS er en forkortelse for Distributed Denial of Service og er en af de hyppigste hackerangreb, der anvendes mod danske virksomheder.
Konsekvenserne af denne type angreb kan være alvorlige. Hackere bombarderer jeres website/webshop med indgående trafik, som lægger systemet ned, så kunder ikke kan få adgang.

Book et møde med vores sikkerhedskonsulenter og få gratis rådgivning til at sikre jeres forretning mod hackerangreb.

Book et møde med vores specialister og få gratis rådgivning om IT-sikkerhed. Har I brug for et større eller mindre setup til sikring mod forskellige typer hackerangreb, kan vi rådgive jer i de mest omkostningseffektive løsninger.

Lars Juul Davidsen, Head of Sales

Hvad gør GlobalConnects anti-DDoS?

GlobalConnect DDoS Protection (Anti-DDoS) er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod en række DDoS-angreb, fordi vi kan filtrere uønsket og fjendtlig trafik fra, så den ikke overbelaster og ødelægger jeres forbindelse til omverdenen.

Med vores DDoS Protection-løsning kan I køre jeres forretning, præcis som I plejer og i tryg forvisning om, at I er effektivt beskyttede. Vi tager ansvaret for jeres forretnings sikkerhed, så I kan koncentrere jer om forretningens kerneopgaver.

Specialistrådgivning om IT-sikkerhed og anti-DDoS

Det kræver en solid it-infrastruktur, specialistviden og særligt udstyr, som altid er opdateret, hvis I selv skal forebygge DDoS-hackerangreb mod jeres forretningskritiske, digitale kanaler.

Hos GlobalConnect kan vi hjælpe jer med at finde frem til, hvordan I bedst undgår problemer og nedbrud, hvis DDoS-angriberne går efter lige præcis jer.

GlobalConnect DDoS Protection er en effektiv og billig løsning, som monitorerer indgående digital trafik og sikrer jeres virksomhed mod skadelig trafik. Så kan I roligt fortsætte med at have fokus på jeres kunder, partnere og kerneforretning.

Vælg mellem tre forskellige abonnement-løsninger:
Anti-DDoS Basic, Anti-DDoS Business, og Anti-DDoS Advanced. I alle tre abonnementer er der mulighed for at tilkøbe funktioner, som gør jeres individuelle løsninger endnu stærkere.

Book et møde med os

Vi hjælper jer med at afdække jeres individuelle behov, og vejleder jer i de forskellige sikkerhedsprodukter - og hvordan de passer til jeres forretning, budget og IT-systemer. Med GlobalConnect som sikkerhedspartner, får I trygheden i at være effektivt sikret, uden selv at skulle benytte ressourcerne på at overvåge jeres setup.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.