Fiber til private

Vil du bestille fiber til din hjemmeadresse? Skift til GlobalConnect Privat (tidligere Onefiber)

Få et stærkt beredskab mod DDoS-angreb

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Vi kan ikke vide, om I nogensinde bliver angrebet - men vi kan garantere, at I er forberedt, hvis det sker.

DDoS er en af de hyppigste hackerangreb, der anvendes mod danske virksomheder. Konsekvenserne af denne type angreb kan derfor være alvorlige, hvis jeres forretning er afhængige af webbesøg.

GlobalConnect DDoS Protection er en enkel og billig løsning, som monitorerer og sikrer virksomheden mod DDoS-angreb, fordi vi kan filtrere uønsket og fjendtlig trafik fra, så den ikke overbelaster og ødelægger jeres forbindelse til omverdenen.

Kontakt os og hør mere om vores anti-DDoS løsninger

Lars Juul Davidsen, Head of Sales

38401600

Har I brug for et DDoS-beredskab?

Det kræver en solid it-infrastruktur, specialistviden og særligt udstyr, hvis I selv skal forebygge DDoS-hackerangreb mod jeres digitale kanaler.

Hos GlobalConnect kan vi hjælpe jer med at finde frem til, hvordan I bedst undgår problemer og nedbrud, hvis I skulle blive ramt af et DDoS-angreb.

I kan vælge imellem forskellige niveauer af beskyttelse, alt efter hvilken risikoprofil I har, og hvor hvor meget eller lidt nedetid I eventuelt kan tolerere.

Hvad gør GlobalConnects anti-DDoS?

Vores DDoS-beskyttelse er en effektiv og billig løsning, som monitorerer indgående digital trafik og sikrer jeres virksomhed mod skadelige aktiviteter. Så kan I fortsætte med at have fokus på jeres kunder, partnere og forretning.

Vælg mellem tre forskellige abonnement-løsninger:
Anti-DDoS Basic, Anti-DDoS Business, og Anti-DDoS Advanced. I alle tre abonnementer er der mulighed for at tilkøbe funktioner, som gør jeres løsninger endnu stærkere. Alle løsningerne betales som et abonnement og prisen ændrer sig ikke, selv hvis I skulle rammes af forsøg på angreb.

Book et møde med os

Vi hjælper jer med at afdække jeres individuelle behov, og vejleder jer i de forskellige sikkerhedsprodukter - og hvordan de passer til jeres forretning, budget og IT-systemer. Med GlobalConnect som sikkerhedspartner, får I trygheden i at være effektivt sikret, uden selv at skulle benytte ressourcerne på at overvåge jeres setup.

Kan din virksomhed få fiber?

Indtast firmanavn eller CVR-nummer og tjek om din virksomhed også kan få alle fordelene ved lynhurtigt fibernet.