Privatlivspolitik

Dette website anvender cookies og personoplysninger til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder. 
  • Statistik og målrette annoncer. (Denne information deles med tredjepart)

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Google Analytics (trafikmåling)
2.6 Facebook
2.7 Hubspot
3.  Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
4.   Behandling af personoplysninger

 

 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
GlobalConnect A/S
Hørskætten 3
2630 Taastrup
Telefon: +45 7730 3000
E-mail: info@globalconnect.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter 12 måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. 
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om og geografi på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics 

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet og kunne gennemføre målrettede markedsføringstiltag på Google. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Facebook

Vi bruger cookies fra Facebook for at kunne målrette vores markedsføring gennem Facebooks annonceplatform. Du kan læse mere om Facebooks cookies her. Det er selvfølgelig muligt at reklamesporing fra alle websites med Facebooks cookies. Du kan læse hvordan lige her.

 

2.7 Hubspot

Til vores blog og kontaktformularer bruger vi Hubspot. Det betyder cookies fra Hubspot. Du kan læse mere om disse her. De gør det muligt for os at optimere vores kommunikation med dig på baggrund af de oplysninger, som du afgiver, når du kommunikere med os gennem formularer og ved at besøge vores websites (globalconnect.dk, globalconnect.de, globalconnect.net og insight.globalconnect.dk).

 

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, interesser og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GlobalConnect A/S, skal du rette henvendelse på info@globalconnect.dk eller telefon +45 7730 3000. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Behandlingen af personoplysninger

GlobalConnect lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige services. Vi bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med persondataloven, anden lovgivning og i overensstemmelse med de samtykker, du i øvrigt har afgivet til GlobalConnect.

For at du kan få et overblik, har vi lavet en opsummering af, hvordan vi behandler personoplysninger. Vi anbefaler at du læser opsummeringen for at opnå indsigt i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger.

Når du via internettet er i kontakt med GlobalConnect, indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller benytter andre af vores digitale tilbud.

De oplysninger, vi indsamler, kan inddeles i to kategorier:

·        Oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve

·        Oplysninger indsamlet ved brug af vore internetsider (herunder cookies)

Oplysningerne bruges eksempelvis til adfærdsbaseret individuel målretning af brugeroplevelsen på vores internetsider, til levering af dine ønskede services, til opfølgning på bestillinger og statistik, til at analysere og forstå brugernes adfærd, når de benytter GlobalConnect’s digitale tilbud og øvrige tjenester. GlobalConnect og vores samarbejdspartnere behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Vi opdaterer og ændrer løbende vores privatlivspolitik, så den er tilpasset lovgivningen og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside. Datoen for seneste opdatering af privatlivspolitikken er den 1. maj 2018.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger GlobalConnect har indsamlet, registreret og løbende behandler om dig, kan du kontakte qa@globalconnect.dk.

 

 

Nedenfor finder du en oversigt over persondata og behandling i GlobalConnect

 

 Hvad er personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, der direkte eller indirekte har tilknytning til en person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse

Hvilke oplysninger indsamler GlobalConnect

Når du er i online-kontakt med GlobalConnect indsamles der oplysninger om dig, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve.

 

De oplysninger vi indsamler kan inddeles i to kategorier:

 

  •         Oplysninger, som du afgiver til os
  •         Oplysninger indsamlet ved brug af digitale tilbud

 

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. For eksempel ved at du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller deltager i undersøgelser eller konkurrencer. Oplysningerne, vi indsamler, kan eksempelvis være: e-mail, navn, køn, fødselsdag, adresse, telefonnummer og lignende.

Hvordan bruger GlobalConnect dine oplysninger

GlobalConnect respekterer dit privatliv.

Derfor indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk baggrund, politisk, religiøs, seksuel eller filosofisk overbevisning.

 

Når du bruger vores tjenester, indsamler vi oplysninger om dig, herunder hvilke tjenester og websider, du besøger, og hvordan du bruger vores digitale tilbud og øvrige tjenester.

 

Disse oplysninger kan deles op i følgende typer:

 

Tekniske oplysninger om enheden og internettet

For eksempel operativsystemet, browserversion, IP-adresser, cookies og entydige indikatorer. Denne information kan knyttes til din profil. Oplysningerne giver os blandt andet mulighed for at optimere visningen af vores tjenester til den enhed, som du bruger.

 

Cookies der er gemt lokalt på din computer

Når du benytter GlobalConnect’ digitale tilbud, indsamler vi på forskellig vis digitale oplysninger om dine besøg via en cookie. Cookies er en meget udbredt teknologi, som er nødvendig for at kunne tilbyde almindelig funktionalitet, såsom automatisk log-in og online indkøbskurv.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser, og som kan læses af enten GlobalConnect eller en af vore partnere. En cookie lagres på den enhed, du benytter, f.eks. computeren, og er dermed knyttet til den enhed, hvorfra du har adgang. Cookies fortæller os bl.a., hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke områder og hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv. Oplysningerne er ikke knyttet til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang. Har du oprettet en profil, vil de digitale oplysninger kunne kobles til din profil.

 

Vi skelner mellem, om cookies har GlobalConnect som afsender (første parts cookies) eller en af vore partnere – typisk samarbejdspartnere - som afsender (tredje parts cookies).

 

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver lagt på din computer. Se eventuelt vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan behandler GlobalConnect dine oplysninger

Vi indsamler oplysninger på flere måder:

 

  •         Ved brug af cookies
  •         Ved at du selv afgiver oplysninger, f.eks. tilmelding til nyhedsbreve eller svar på spørgeskemaer
  •         Ved at du afgiver oplysninger under telefonisk kontakt med GlobalConnect
  •         Ved at du benytter dig af sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter, hvor du aktivt henviser til en af GlobalConnects digitale tjenester, f.eks. ved brug af funktioner som Like, Share, Tag mv. eller brug af hashtags, skriver kommentarer til vores artikler, følger en af vores Instagram profiler eller på anden måde kommunikerer med os via de sociale medier

Hvilke rettigheder har du

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger, kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk