Sponsorater

 

GlobalConnect støtter ungdommens Røde Kors og Special Olympics.

 

Her på siden kan du læse kort om, hvem GlobalConnect støtter samt hvad GlobalConnects bidrag betyder for henholdsvis Ungdommens Røde Kors og Special Olympics.

Vi i GlobalConnect er glade for og stolte af, at vi bidrager og hjælper udsatte børn i Danmark.

Ungdommens Røde Kors

Som medlem af Ungdommens Røde Kors er GlobalConnect med til at hjælpe børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold.

Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Sammen med Ungdommens Røde Kors giver GlobalConnect udsatte børn og unge en ny fremtid.

Special Olympics

Special Olympics har som hovedopgave at tilbyde idræt af høj kvalitet til personer med udviklingshandicap.

GlobalConnects støtte går til at skabe bedre betingelser for danske atleter ved De Paralympiske Lege samt ikke mindst sætte fokus på handicapidrætten i Danmark.

I Danmark er der mange børn og unge, der har det svært. De går rundt med problemer som ensomhed, fattigdom, misbrug og vold.

Hver dag holder 4.500 frivillige fra Ungdommens Røde Kors udsatte børn og unge i hånden, hepper, lytter og er den trofaste støtte alle børn og unge fortjener og har brug for, men som ikke er alle forundt.

Det vil GlobalConnect gerne være med til at ændre, og med GlobalConnects bidrag kan Røde Kors sende endnu flere børn på ferielejr, hjælpe flere med lektier og lave aktiviteter for børn, der bor på krisecenter. 

Ved at støtte Ungdommens Røde Kors tager GlobalConnect ansvar for, at flere børn og unge, både på kort og lang sigt, får en hjælpende hånd til at udfolde deres potentiale.

MED NIANETS BIDRAG KAN RØDE KORS SENDE ENDNU FLERE BØRN PÅ FERIELEJR

undefined

Skøjtebørn og skøjteunge er et projekt i Danmark for særlige børn og unge. Her kan de udsatte børn og unge prøve kræfter med kunstskøjteløbstræning.

Med GlobalConnects støtte vil skøjteløbere fra skøjtebørn og skøjteunge for første gang være repræsenteret ved dette års Special Olympics World Winter Games 2017, der er verdens største sportsevent for personer med udviklingshandicap. 

Formålet med projektet, skøjtebørn og skøjteunge, er give børn og unge med et udviklingshandicap en succesfuld oplevelse og samtidig få dem til at føle stolthed, frihed og glæde gennem kunstskøjteløb.

Projektet henvender sig til børn og unge med et udviklingshandicap i alderen 6-16 år og skal foregå i Gentofte Skøjtehal inden for almindelige SFO-åbningstider.

undefined