Tak! Du kan nu hente din tjekliste

Er dit serverrum pengene værd, eller betaler du en hel del for en halv løsning?

GlobalConnect er Danmarks største udbyder af datacenter-løsninger. Det er vi blevet, fordi vores kunder tror på, at vi har en løsning, der sikrer dem bedre en de selv kan for de samme ressourcer. Tjek om du kan gøre det bedre selv.

Hent tjeklisten

 

Tror du, at det er en bedre forretning at stå med alle udgifterne selv?

Det er ikke simpelt, at sikre sine data. Slet ikke hvis man insisterer på, at man vil holde det i virksomheden. Det er dyrt og ressourcekrævende at skulle sikre mod uvejr og uventede gæster. Og det er I ikke de eneste, der gerne vil være sikret imod. Derfor er colocation ofte en måde at dele regningen på med andre i samme båd. I opnår maksimal beskyttelse til en pris, der ligger langt under, hvad I skulle betale for at afholde samtlige udgifter selv.

 

Er dit serverrum pengene værd?

Mange virksomheder har stadig eget serverrum eller måske endda eget datacenter. Men kan det betale sig at insistere på selv at stå for sikkerheden og trygheden omkring drift, vedligehold og udvikling, eller er det faktisk godt givet ud, at ”slå sig sammen” med andre i form af en colocation-løsning? Vores datacenterchef Tore Heide Villund har sammensat en tjekliste, som kan give dig et hurtigt overblik over, om jeres serverrum i dag efterlever best practice eller om det har behov for en gennemsyn. Og det kan forhåbentlig hjælpe dig til at dykke mere detaljeret ned i at regne på, om det faktisk er pengene værd sammenlignet med en colocation-løsning.

 

Hent tjeklisten

“Stordrift giver mulighed for miljøtiltag, som mange virksomheder ikke har en chance for at iværksætte. Vi giver vores kunder mulighed for at være en del af et fællesskab med god samvittighed, som lægger vægt på miljørigtige løsninger, der normalt ikke er at finde i mindre datacentre.”

 

Tore Heide Villund,
datacenterchef

Kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os - vi har også en løsning til dig!

Ring: +45 7730 3001

Mail: info@globalconnect.dk

Nyheder om datacentre

{{tagGroup.GroupName}}
{{col.Date}}

Læs mere...

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.