GlobalConnect valgt som SKI-leverandør af colocation

Den 23. oktober 2018.

 

GlobalConnect valgt som SKI-leverandør af colocation

Staten og Kommunernes Indkøbsservice har netop offentliggjort vinderne af rammeaftalen inden for it-driftskapacitet – også kendt som rammeaftale 02.22 – og GlobalConnect er godkendt som leverandør på denne rammeaftale, der har en samlet anslået værdi på adskillige milliarder kroner og løber de næste fire år.

SKI-rammeaftale 02.22 omfatter en bred vifte af ydelser og services, der dækker størstedelen af behovene inden for it-driftskapacitet i den offentlige sektor, hvad enten der er tale om outsourcing af enkelte applikationer, outsourcing af hele organisationens it-drift eller leje af enheder til slutbrugerne. Aftalen består af to delaftaler: En it-driftsaftale og en colocation-aftale, hvor GlobalConnect nu er udvalgt leverandør på colocation-aftalen.

GlobalConnect er med sine 15.000 kvadratmeter datacentre Danmarks største udbyder af colocation og housing-ydelser. Virksomheden er endvidere en stor udbyder af it-drift, it-outsourcing og cloud, og med SKI-rammeaftalen cementerer virksomheden for alvor sin førerposition inden for både den offentlige sektor og blandt private virksomheder.

Anton Therkildsen, der er CSO i GlobalConnect, glæder sig derfor meget over den nye aftale med SKI: “GlobalConnect har en bred pallette af ydelser inden for både datacenter, cloud, outsourcing og fiber til gavn for det offentlige, og med den nye SKI-aftale forventer jeg, at vi vil fortsætte vores ekspansion de kommende år. Med sammenlægningen af det tidligere Nianet har vi fået endnu flere kompetencer og kunder inden for den offentlige sektor. Derfor er det naturligvis glædeligt, at GlobalConnect er udvalgt på colocation-aftalen.”

Den offentlige sektor udgør en markant del af GlobalConnects forretning, hvor virksomheden i forvejen arbejder for blandt andet Region Sjælland, Region Syd, Københavns Kommune og Vejle Kommune for at nævne nogle få, og det er forventningen, at den nye rammeaftale vil være med til at sikre GlobalConnects fortsatte vækst i de kommende år.

“Med 02.22 har vi en aftale, hvor kunderne kan købe it-driftskapacitet – herunder colocation og med mulighed for at indkøbe slutbrugerenheder som en service. Konkurrencen om leverandørpladserne har været hård, og det har resulteret i et stærkt leverandørfelt på aftalen,” siger Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

For yderligere oplysninger:

Anton Therkildsen, CSO, GlobalConnect A/S,

Tlf.: 27 13 33 01, e-mail: anton.therkildsen@globalconnect.dk

undefined