GlobalConnect henter ny CFO

GlobalConnect henter ny CFO

 

Mikkel Bønnelycke er ansat i GlobalConnect som ny Chief Financial Officer, hvor han kommer til at stå i spidsen for den økonomiske styring af en kraftigt voksende virksomhed. 

 

GlobalConnect, der tidligere på året fik Konkurrencerådets godkendelse til at opkøbe Nianet, er i fuld gang med implementeringen af en større vækststrategi internationalt og på hjemmemarkedet i Danmark. Senest har virksomheden indgået en strategisk outsourcing-aftale med EG A/S. Som ny CFO/finansdirektør skal Mikkel Bønnelycke stå i spidsen for den økonomiske styring af vækststrategien de kommende år.

 

Mikkel Bønnelycke har en solid baggrund og bidrager med masser af viden om forretningsudvikling. Han har nemlig mere end 10 års erfaring med strategi og ledelse fra blandt andet Deloitte Business Consulting, TDC, Telenor og Swipp. Senest har Mikkel Bønnelycke arbejdet som CFO for Lessor, hvor han spillede en central rolle i salget af virksomheden.

 

Data skal udvikle forretningen

Mikkel Bønnelycke er tiltrådt som CFO på et tidspunkt, hvor GlobalConnect udvider forretningen med både Nianet-opkøbet, en stor outsourcing-aftale med EG A/S og international ekspansion. Det er et vækstscenarie, som Mikkel Bønnelycke ser frem til at være en central del af.

 

“Med Nianet som en integreret del af GlobalConnect forventer jeg, at vi bliver en endnu mere agil spiller på markedet for fiber, cloud, datacenter og outsourcing samtidig med, at konkurrenterne skal redefinere sig selv. Det giver spændende perspektiver de kommende år. Desuden finder jeg EQT-ejerskabet særdeles interessant; dels fordi EQT har et godt omdømme, og dels fordi de er dygtige til at skabe gode driftsresultater under høj vækst,” fortæller Mikkel Bønnelycke.

 

For at imødekomme den forventede vækst vil Mikkel Bønnelycke blandt andet bruge data og business intelligence i sit arbejde.

 

“Med data og business intelligence har vi mulighed for at gøre den finansielle strategi og økonomiske styring til en væsentlig del af forretningsudviklingen, og det bliver en af mine helt centrale opgaver at få implementeret dette i GlobalConnect,” siger Mikkel Bønnelycke.

 

Ny organisation skaber stor entusiasme

Mikkel Bønnelycke er tiltrådt som CFO hos GlobalConnect den 1. juni 2018 og har store forventninger til sin nye arbejdsplads.

 

“Efter opkøbet af Nianet har vi fået en helt ny organisation, hvor der er kommet mange nye kompetencer i spil. Det skaber en smittende entusiasme, og alle er fokuserede på at udvikle virksomheden. Vi skal nemlig være sultne for at opnå nye og højere mål samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og begge dele kan jeg i den grad mærke er til stedet i hele virksomheden,” slutter Mikkel Bønnelycke.

 

 

Om Mikkel Bønnelycke:

Mikkel Bønnelycke (38 år) er pr. 1. juni 2018 ansat som Chief Financial Officer (CFO) hos GlobalConnect, hvor han fremover får ansvaret for virksomhedens finansielle strategi og økonomiske styring. Mikkel Bønnelycke kommer fra en stilling som CFO hos den danske softwarevirksomhed Lessor, hvor han var en nøgleperson i salget af virksomheden til amerikanske Paychex. Tidligere har Mikkel Bønnelycke blandt andet arbejdet som CFO og COO hos Swipp. Mikkel Bønnelycke er uddannet cand.merc. i finansiering og økonometri fra Copenhagen Business School.

 

Mikkel bor i Sorgenfri og har en søn på syv år. Han løber forhindringsløb og sejler når tiden er til det. I vinterhalvåret er det skipisterne, der trækker i Mikkel.

 

 

Om GlobalConnect

GlobalConnect er Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 15.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 og har i dag mere end 450 medarbejdere på tre lokationer, heraf én i Tyskland. Virksomheden havde i 2017 sammen med Nianet en omsætning på 1,1 mia. kr. Læs mere på www.globalconnect.dk.

 

For yderligere oplysninger:

Christian Holm Christensen, CEO, GlobalConnect A/S,

Tlf. 25 50 72 06, e-mail: christianh@globalconnect.dk  

 

Anton Therkildsen, CSO, GlobalConnect A/S,

Tlf.: 2713 3301, e-mail: anton.therkildsen@globalconnect.dk 

Kontakt os