GlobalConnect fuldfører integration af T26 Technology A/S

T26 Technology-brandet bliver til GlobalConnect på vejen mod at integrere virksomheden fuldt i GlobalConnect. Samtidig etablerer GlobalConnect en strategisk outsourcing-enhed med fokus på de store it-outsourcingaftaler og -projekter.

For at styrke virksomhedens position på det danske marked for it-outsourcing og it-services købte GlobalConnect det danske selskab T26 Technology tilbage i juli 2015. Siden da har begge virksomheder arbejdet med at integrere T26 i GlobalConnects eksisterende cloud-forretning. Dette arbejde er nu fuldført, og det betyder, at T-26-brandet bliver til GlobalConnect.

Samtidig etablerer GlobalConnect en ny forretningsenhed for strategisk outsourcing, der skal have fokus på de helt store outsourcing-sager i Danmark. Søren Peters, der kommer fra stillingen som adm. direktør i T26, bliver Vice President og får ansvaret for den nyetablerede enhed.

”Det er en helt naturlig forlængelse af GlobalConnects eksisterende forretning, at vi nu vælger at gå op i markedet. Med udgangspunkt i vores løsninger inden for datacenter og cloud samt T26’s løsninger og kompetencer inden for it-services og outsourcing, vil man fremover se GlobalConnect blande sig i de store it-outsourcing-udbud,” siger Christian Holm Christensen, adm. direktør i GlobalConnect.

Søren Peters, nyudnævnt Vice President i GlobalConnect, ser frem til at fokusere på virksomhedens strategi for fremtiden: ”GlobalConnect har en erklæret vækstplan om at fordoble omsætningen over en årrække. En hjørnesten i denne vækstplan bliver strategisk it-outsourcing og vores målrettede arbejde med at sikre, at vi lander en række store outsourcing-kontrakter de kommende år.”

 

Om GlobalConnect:

GlobalConnect er Danmarks førende, alternative udbyder af it-outsourcing, cloud-løsninger, datacentre og fiber. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 13.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre. GlobalConnect er grundlagt i 1998 af Niels Zibrandtsen og beskæftiger 220 medarbejdere på fire lokationer, heraf én i Tyskland. Virksomheden havde i 2015 en omsætning på 537 mio.kr. 

For yderligere oplysninger:

Christian Holm Christensen, adm. direktør, GlobalConnect A/S, tlf. 25 50 72 06, e-mail: christianh@globalconnect.dk
Birgitte Hagsholm Andersen, Group Manager Marketing, GlobalConnect A/S, tlf. 31 43 72 56, e-mail: birgitte.andersen@globalconnect.dk

 

Support it-outsourcing:

Web: Outsourcing support
Ring: +45 7015 1526 (tryk 2)

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.