BornFiber og Waoo! indgår samarbejde på Bornholm

BornFiber og Waoo! har i dag indgået en ny aftale, som indebærer, at BornFiber fremover kan levere Waoo! fiberbredbånd, tv og telefoni til de bornholmske kunder.


BornFiber – datterselskab til GlobalConnect - har valgt, at Waoo! skal være ny indholdsleverandør til fibernettet på Bornholm. Aftalen blev offentliggjort i dag. Kunderne på det bornholmske fibernet vil derfor i takt med overflytningen fra tidligere udbyder til BornFiber kunne få leveret Waoo! fiberbredbånd, TV og telefoni.

Kristian Sørensen, adm. direktør for BornFiber, siger: ”Valget af Waoo! giver mening både for os og slutbrugerne, fordi Waoo! tilbyder en bred palette af TV-pakker, bredbåndshastigheder og telefoniprodukter. Derudover er Waoo! de seneste år kåret til at have de mest tilfredse bredbåndskunder i Danmark.”

BornFiber har erklæret, at de vil udbygge højhastighedsbredbåndet på Bornholm, så det eksisterende netværk kommer til at dække 16.000 adresser inden udgangen af 2016 og dermed når ud til mere end halvdelen af alle øens adresser.
Waoo! er ejet af en række danske energi- og fiberselskaber. Aftalen med BornFiber markerer et nyt kapitel i Waoo! samarbejdet, fordi BornFiber bliver det første fiberselskab udenfor ejerkredsen til at sælge Waoo!’s produkter.

”Vi er meget optimistiske i forhold til samarbejdet med Bornfiber. Vi har været i det danske marked siden 2010 og opbygget et stærkt nationalt brand og en høj kvalitet, så det er oplagt, at vi nu udvider vores rækkevidde til nye fibernet og nye kunder. Samarbejdet med BornFiber betyder, at bornholmerne får adgang til vores produkter som bl.a. giver TV med Netflix-integration, on demand-universer og Web TV.” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo!.

De bornholmske fiberkunder har hidtil haft Stofa som leverandør, og overgangen til de nye Waoo!-produkter vil foregå løbende over den kommende periode. Alle kunder vil modtage de første informationer pr. brev fra BornFiber i løbet af en uge, og flere detaljer følger i takt med processens fremdrift, så kunderne mødes aktivt, informativt og positivt.

Fakta

Waoo! er et markedsførings- og produkthus for TV, telefoni og internet på fibernettet med 275.000 aktive kunder. Bag Waoo! står en række danske energi- og fiberselskaber, som er gået sammen for at sikre udrulning og salg af fiberbredbånd til de danske internetkunder. Waoo!’s fiberbredbånd blev i februar 2015 for fjerde år i træk kåret som Bedst i Test af den uafhængige rådgivningsvirksomhed Loyalty Groups Branche Index.
BornFiber købte i februar 2015 det bornholmske fibernetværk af Østkraft for DKK 148 mio. Selskabet har med støtte fra staten forpligtet sig til at udvide dækningen med 7.000 husstande så den totale dækning på Bornholm er 16.000 adresser ved udgangen af 2016. BornFiber er et datterselskab til GlobalConnect.
GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. GlobalConnect dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 13.000 km langt netværk af optisk fiber og 13.000 m2 datacentre.

Kontakt

Spørgsmål vedrørende aftalen mellem Waoo! og BornFiber kan stilles til adm. direktør for BornFiber, Kristian Sørensen på 3143 7255 eller kristian.sorensen@bornfiber.dk eller til adm. direktør i Waoo!, Jørgen Stensgaard via pressekontakt Sara Kyed Jensen, 5057 4482 eller sje@waoo.dk.

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.