Events

Kom til til det populære MorgenIT med GlobalConnect!

 

Housing versus Hosting - Private versus Public Cloud Hvilke parametre og forhold skal man være særlig opmærksom på

 

 

Tilmelding 

 

6. marts 2019: Scandic Aalborg Øst

 

11. marts 2019: Comwell Middelfart

 

20. marts 2019: GlobalConnect Stilling 

 

 

Hvem er det for?

MorgenIT er henvendt IT-beslutningstageren, der søger inspiration og information om de mest aktuelle IT-relaterede emner og debat med andre IT-professionelle. Vi kommer både til Aalborg, Middelfart og Stilling - vælg blot en lokation, som passer dig bedst.

 

 

 

HVAD VIL DER SKE DENNE GANG?

Dagens oplægsholdere vil komme med deres bud på, hvilke overvejelser der bør gøres inden beslutningen om Housing eller Hosting – Hvilke forhold taler for det ene frem for det andet? Det handler ikke kun om ”modet til at afgive kontrollen” over dele af sin installation, men også kompetencer, fremtidssikring og meget mere. Flere og flere danske virksomheder – store som små - vælger Cloud services til. For mange sker det med ønske om et mix af services fra de store Public Cloud services, Software as a Service og Private Cloud serviceudbydere. Vejen i clouden er ikke kun et spørgsmål om det ”tekniske mulige”. Vi giver et bud på hvad du også bør være særligt opmærksom på i disse Hybrid Cloud løsninger.

 

DE TO OPLÆGSHOLDERE

 

Tore Heide Villund er GlobalConnects vice president for data center og har mange års erfaring indenfor Housing. Tores erfaring og kompetencer gør ham til ekspert på dette område, og kommer med sit bedste bud på hvilke overvejelser man bør gøre sig inden valg af Housing.

Kim Burmeister Nielsen er GlobalConnects Head of Outsouring, Sales. Kim har mange års erfaring indenfor it-outsourcing hvilket gør, at han har stor ekspertise i rådgivning af hvilke cloud man skal vælge.

 

 

 

Agenda

 

08:30 - 09:00: Ankomst og morgenmad

 

09:00 - 09:10 Velkomst ved Kim B. Jensen

 

09:10 - 09:40 Oplæg ved Tore Heide Villund, hvilke overvejelser du bør gøre dig inden valg af Housing

 

09:40 - 09:55 Pause

 

09:55 - 10:45 Oplæg ved Kim Burmeister omkring hvilke “cloud” man kan vælge og hvorfor

 

10:45 - 11:00 Opfølgende spørgsmål og afrunding ved Kim B. Jensen

 

11:00 - 11:15 Sandwich og farvel