Produktansvarlig layer 3

Du skal bruge begge hjernehalvdele

En spritny vare finder ikke hylden af sig selv. Mød Frank, der er både mor og far for GlobalConnects nye Layer 3-produkt.

Han er oprindeligt uddannet elektronikmekaniker og har altid haft lyst til at ”lege med teknik”. Men med tiden er hans faglige horisont blevet udvidet, og han interesserer sig nu for mere end blot at nørde med tal og algoritmer.

Her er Frank Sørensen

Frank Sørensen er 46 år.Han bor i et rækkehus i Lumby og arbejder i GlobalConnects afdeling i Odense.

Han har været i branchen i 24 år og har ved siden af sin professionelle karriere et aktivt liv i foreningspolitik. 

Hvordan vender bit’en?

”Jeg går ikke længere kun op i, hvordan bit’en vender, men interesserer mig også for, hvordan den kommer til at fungere i en større sammenhæng”, siger Frank. Han besidder et job, der egentlig burde varetages af to ansatte med to forskellige profiler - en person med teknisk flair og en markedsanalytisk, kommercielt mindet profil. Men ligesom de fem øvrige System Solution Managers i GlobalConnect har Frank den særlige evne at kunne begge dele.

Varen skal pakkes ind

Frank er produktansvarlig for GlobalConnects Layer 3, som netop nu skal lanceres over for kunderne. Franks arbejde består i at teste og indkøbe hardware, at skære produkterne til, så de konkurrencemæssigt placerer sig i vinderfeltet og at lægge hele produktet ind i en salgbar pakke, som han giver videre til salgssupport. 

Hardware skal testes. Her er det en Juniper boks til routning af Layer3-netværk, som Frank vurderer, prissætter og konfigurerer.

Frank deltager ofte i møder ude af huset. Han deltager b.la. i møder sammen med salgsafdelingen, hvor han møder kunder og hører med deres egne ord, hvad de har af produktønsker.

”Vi holder nørdemøder, hvor vi snakker teknik. Her tegner vi og diskuterer fx de optimale betingelser for routning af datatrafik, uden at det belaster kundens linjer."

Hent magasinet Insight. Om it. For ledere.