Lær os at kende

Lær os at kende

I 1997 brød GlobalConnect telemonopolet i Danmark ved at opsætte en radiokædeforbindelse over Øresund. Siden dengang har vi fortsat med at tænke innovativt. I dag tilbyder vi vores kunder de stærkeste netværks-og housingløsninger på markedet, og vi fortsætter den rivende udvikling.

GlobalConnect blev stiftet af en iværksætter og en ildsjæl, og vi brænder stadig for vores arbejde. Nu kan du og din virksomhed drage fordel af vores viden, tjenester og ikke mindst vores - synes vi selv - stærke indstilling til, hvad det vil sige at have kunden i fokus. 

Historie

I 1997 brød Zone Systems det statslige monopol på det skandinaviske telekommunikationsmarked mellem Sverige og Danmark. Transmissionen var baseret på en radiokædeforbindelse. Det blev begyndelsen til GlobalConnect.

Læs hele GlobalConnects historie her

Ledelse og medarbejdere

250+ dygtige medarbejdere og ledelsen er ansvarlige for den professionelle support og udvikling, som GlobalConnect er kendt for.

Mød ledelsen

Læs om social ansvarlighed

Arbejdsmiljø og værdier

Hos GlobalConnect er vi fuldt fokuseret på kundeservice og kvalitet. Vi arbejder selvstændigt, og vi fungerer bedst, når vi strukturerer og administrerer vores arbejdsliv selv. Vi sikrer os, at arbejdet bliver udført på den bedst mulige måde, og vi tager altid højde for kunders og kollegers behov og fordele.

Mere om arbejdsmiljø og værdier